Τι κάνει μια νύφη τις τελευταίες 5 ώρες πριν το γάμο;

Διάβασε και προετοιμάσου.
Τι κάνει μια νύφη τις τελευταίες 5 ώρες πριν το γάμο;



Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Ούτε μετά το γάμο αλλά ούτε και πριν. Για το μετά ας προσευχηθείς. Για το πριν σου έχουμε μερικές απαντήσεις.

Beaute
Μην αρχίσεις τις απολεπίσεις και γεμίσει το πρόσωπό σου σπυράκια. Πιο απλά πράγματα. Μασκούλα προσώπου για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση, και χαλαρωτικό μασάζ.

Προετοιμασία
Μαλλιά και μακιγιάζ. Οι ειδικοί θα σε περιλάβουν και θα σε κάνουν άλλο άνθρωπο.Μην το αφήσεις στην τύχη όμως. Τα δοκιμαστικά των προηγούμενων ημερών είναι απαραίτητα, για να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή τι θα κάνεις.

Μάζωξη φίλων
Λίγες ώρες πριν την "κρεμάλα" δεν νοείται να μην τις περάσεις με την παρέα. Μαζεμένοι όλοι να πιείτε τα κρασάκια σας, να γελάσετε, να κλάψετε, να χορέψετε και να σε ντύσουν επιτέλους νυφούλα.

Ονόματα στα παπούτσια
Κι αφού ντυθείς μην παραλείψεις να πιάσεις τα παπούτσια σου για να γράψεις τα ονόματα των "νυμφών" φιλενάδων σου. Κρατάς μυστικό; Συνήθως το πάνω- πάνω σβήνεται πρώτο. Οπότε "προώθησε" όποια το θέλει περισσότερο.

Βαλιτσάκι Sport- Billy
Αυτό θα το ετοιμάσεις πρώτο. Είναι το κιτ που θα σε σώσει. Τι περιλαμβάνει; Ίσια παπούτσια (θα σου χρειαστούν) και βαφτικά για το φρεσκάρισμα πριν το γλέντι. Άσε λίγο κενό χώρο για τις μπομπονιέρες που θα περισσέψουν. 

Ακόμα να βρεις νυφικό; Δες εδώ τις προτάσεις μας.