Τα πιο sexy bridal lingerie της σεζόν! Θα τα λατρέψεις

Τα αγαπημένας μας bridal εσώρουχα και μικρές συμβουλές στην αγορά τους.
Τα πιο sexy bridal lingerie της σεζόν! Θα τα λατρέψεις



Αν ψάχνεις εσώρουχα για το γάμο σου, υπάρχει μία βασική συμβουλή να σου δώσουμε: αγόρασε κάτι που θα μπορείς να το φοράς σε κάθε σπέσιαλ στιγμή σας, βρες κάτι που ταυτόχρονα να είναι σέξι και εύκολο να το φορέσεις. Συμβουλέψου πρώτα τα αγαπημένα σου online καταστήματα και εξερεύνησε πολλά διαφορετικά στυλ πριν διαλέξεις αυτό που θες. Η αλήθεια είναι ότι τα εσώρουχα με ρετρό και pin up αισθητική είναι απόλυτα σέξι και αγκαλιάζουν ιδανικά της καμπύλες σου.

Επίλεξε, σουτιέν ή bustier με διαφάνειες και δαντέλα και knickers με κοψίματα που δένουν με κορδέλες από μετάξι. Να ξέρεις ότι οι πιο πολύ καλλιτέχνες που έχουν online καταστήματα στο etsy.com, μπορούν να φτιάξουν υπέροχα lingerie custom made, στα μέτρα σου, χωρίς να ξοδευτείς. Σκέψου το σαν ένα κλασικό κομμάτι το οποίο θες να κρατήσει για χρόνια και θα συντροφεύει εσένα και τον σύντροφο σου σε κάθε σας προσωπική στιγμή. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να διαλέξετε μαζί το τέλειο εσώρουχο για σένα, αρχίζοντας ένα σεξουαλικό παιχνίδι που θα κάνει ακόμα πιο έντονη τη σχέση σας. Το γεγονός ότι ο σύντροφος σου θα διαλέξει μαζί σας αυτά τα σπέσιαλ εσώρουχα θα τον κάνει να αναμένει ακόμα περισσότερο τη στιγμή που θα σε δει να το φοράς.

Δεν χρειάζεται να παντρευτείς για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, υπέροχα luxurious lingerie. Μία glamorous ανανέωση είναι πάντα καλοδεχούμενη.