Πόσο stylish θα είναι ο γάμος σου;

Πριν πελαγώσεις με τις ετοιμασίες, πάρε ιδέες από μερικούς ειδικούς στο είδος.
Πόσο stylish θα είναι ο γάμος σου;



Μόδα στο γάμο δεν σημαίνει μόνο να καταφέρεις να βρεις το τέλειο νυφικό στην πιο ιδανική τιμή, ούτε να τον πείσεις να φορέσεις το stylish κουστούμι που έχεις διαλέξει εσύ. Ακόμα και αν έχεις διαλέξει εσύ και οι παράνυμφε σου να φορέσετε την τελευταία λέξη της γαμήλιας μόδας, δεν θα έχει καμία σημασία αν το υλικό που θα φτάσει στα χέρια σου δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου.

Πες αντίο στα βαρετά album γάμου, όπου το φλας δεν κολακεύει κανένα από τους καλεσμένους σου, οι δύο σας δεν έχετε καμία όμορφη λήψη μαζί, καταλήγοντας να έχεις ένα album μόνο από ψεύτικες στημένες πόζες. Η νέα μόδα απαιτεί ένα ψαγμένο φωτογράφο, πολλά ρομαντικά φίλτρα και σε εσένα στο φόντο να χαμογελάς, δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ.

Αρκεί μία βόλτα στο Pinterest για εμπνευστείς και στήσεις τον δικό σου ονειρικό γάμο. Παίρνοντας ιδέες θα μπορείς να κατευθύνεις τον φωτογράφο σου να τραβήξει αυτό που ακριβώς εσύ θέλεις. Μην ξεχνάς ότι εκείνο το βράδυ είναι στις υπηρεσίες σου και ευθύνη του είναι να σου δώσει το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μην διαλέξεις φωτογράφο γάμου μόνο και μόνο επειδή κάποιος έτυχε να σου τον  συστήσει. Ψάξτε το καλά με τον σύντροφο σου και έλεγξε το πορτφόλιο του πριν τον προσλάβεις για να δεις αν σου ταιριάζει.

Για να σε βοηθήσουμε έχουμε μαζέψει για σένα του πιο stylish γάμους με τη βοήθεια του διαδυκτιακού ιστότοπου με ιδέες για πρωτότυπος γάμους, Raffle. Πάρε ιδέες και άρχισε να ετοιμάζεις το δικό σου ονειρικό σκηνικό.