Το Follow Me λέει Yes I Do

Η Μυρτώ Κάζη και τα κορίτσια του yes-I-do.gr μοιράζονται μαζί μας όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον γάμο. Τον δικό μας ή της κολλητής μας!
Το Follow Me λέει Yes I Do



Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, με ονειρευόμουν νύφη και συχνά κυκλοφορούσα ως κοριτσάκι του Δημοτικού στο σπίτι με ένα λευκό ύφασμα για να νιώσω λίγο το vibe! Σε κάθε γάμο που πηγαίνω μόλις φτάνει η νύφη στην εκκλησία δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου από τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου, κάτι που συχνά είναι πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν η νύφη δεν είναι η κολλητή μου... Το να δημιουργήσω ένα site γάμου ήταν για μένα μονόδρομος όταν σκέφτηκα να φτιάξω κάτι δικό μου και έτσι πέρσι τον Αύγουστο ανέβηκε το Yes I Do!  Πλέον, μια μεγάλη ομάδα κοριτσιών δουλεύει πυρετωδώς για το portal μας και όλες βέβαια ό,τι γράφουμε, ομολογούμε πως το σκεφτόμαστε και λίγο για τον εαυτό μας! Λέμε "ας μελετήσω πώς είναι το σωστό μονόπετρο" και μετά σκεφτόμαστε "το καλό που του θέλω, να το διαβάσει κι εκείνος για να μου πάρει το σωστό".

Στη  νέα συνεργασία με το Follow Me θα σας παρουσιάζουμε ιδέες, προτάσεις, χρηστικά άρθρα και ό,τι άλλο χρειάζεστε εσείς που παντρεύεστε, εσείς που παντρεύετε την κολλητή σας ή εσείς που απλά είστε καλεσμένη σε γάμο το Σάββατο το βράδυ!

Καλή μας αρχή!

Μυρτώ Κάζη - www.yes-I-do.gr