Κουμπάρα; Δες τι πρέπει να κάνεις το τελευταίο 24ωρο πριν το γάμο!

Προς υποψήφιους κουμπάρους: Ήρθε η ώρα να κάνετε απόσβεση για το τρέξιμο των τελευταίων μηνών και να ζήσετε μια στιγμή εξίσου σημαντική με την κολλητή σας/τον κολλητό σας που παντρεύεται!
Κουμπάρα; Δες τι πρέπει να κάνεις το τελευταίο 24ωρο πριν το γάμο!



Το τελευταίο 24ωρο πριν το γάμο είναι το πιο σημαντικό για εσάς γιατί ο ρόλος σας είναι να αποτρέψετε τις όποιες κακές στιγμές/αναποδιές υπάρχει περίπτωση να συμβούν και ξεκινάμε!

1. Πάρτε βαθιά ανάσα και εξασκήστε όποιες τεχνικές ψυχραιμίας έχετε! Είστε ο πιο κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού, το δεξί τους χέρι και πρέπει να κρατήσετε μακριά όλους τους ανθρώπους που μπορεί να φέρουν αναστάτωση στους μελλόνυμφους. Ναι ναι ακόμα και τη μάνα της νύφης που έχει άποψη για τα πάντα και προκαλεί εκνευρισμό.

2. Φροντίστε να κάνετε τα απαραίτητα τηλεφωνήματα για τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις της τελευταίας στιγμής.

3. Κάντε πρόβα για το πώς θα αλλάξετε τα στέφανα και τις βέρες. Μπορεί να σας φαντάζει εύκολη υπόθεση, αλλά ειδικά τα στέφανα, θέλουν πρόβα!

4. Προμηθευθείτε με αλκοόλ γιατί ένα – δύο σφηνάκια πριν την τελετή θα χαλαρώσουν τη νύφη και το γαμπρό. Βοηθήστε τους να ντυθούν, φροντίστε τις ανάγκες πριν από αυτούς για αυτούς. Γενικά προσπαθήστε να τους χαλαρώνετε και να δίνετε λύσεις την ώρα που θα επικρατεί ο γνωστός πανικός πριν την εκκλησία.

5. Στην εκκλησία: κάντε ένα check αν όλα είναι στην εντέλεια και πάρτε το δίσκο με τα κουφέτα, τα ροδοπέταλα, τα στέφανα, το κρασί και το ποτήρι, που πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι. Μετά το τέλος της τελετής μαζί με το ζευγάρι ο κουμπάρος,  υπογράφει τις άδειες του γάμου. Την στιγμή αυτή θα πρέπει να δώσεις στον παπά ένα “συμβολικό” ποσό.

6. Στο γλέντι: Αν σ’ αρέσει και το έχεις με το pr. φρόντισε να είσαι ο animateur που θα ξεσηκώνει τον κόσμο να χορέψει και ευχαρίστησε τους καλεσμένους! Μη ξεχνάς ότι η μέρα είναι και δική σας και ο ρόλος σας σημαντικός!