Διάσημες νύφες και σέξι γαμπροί μόλις είπαν yes i do (και ξετρελαθήκαμε)!

Το πρώτο Yes I Do Catwalk πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή το απόγευμα και επιβεβαίωσε τις επιθυμίες των διοργανωτών του, της Μυρτώς Κάζη και του Γιώργου Πράσινου για ένα catwalk γεμάτο αισθητική, χαμογελαστούς ανθρώπους, υπέροχα νυφικά, στυλάτα κουστούμια και εξαιρετική ενέργεια. Μάλιστα, το hashtag #yesidocatwalk έγινε trending topic στο twitter το ίδιο βράδυ!
Διάσημες νύφες και σέξι γαμπροί μόλις είπαν yes i do (και ξετρελαθήκαμε)!



Οι 10 κορυφαίοι σχεδιαστές της Ελλάδας (ο Βασίλης Ζούλιας, ο Κωνσταντίνος Μελής με τον Γιάννη Λάσκο, οι Mi-Ro, ο Δημήτρης Πέτρου, ο Σωτήρης Γεωργίου, η Ορσαλία Παρθένη, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Άννα Ανεμομύλου, η Κάτια Δελατόλα και οι Celebrity Skin) έντυσαν νύφες και γαμπρούς 40 διάσημους Έλληνες σε ένα εντελώς ανατρεπτικό και πρωτότυπο catwalk.

Τα "μοντέλα" κάθε σχεδιαστή, εμφανίζονταν στο stage της New Life υπό τους ήχους κάποιου από τα διασημότερα τραγούδια των Beatles, από τη Sgt.Peppers Beatles Tribute Band που βρισκόταν live στη σκηνή. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Μυρτώ Κάζη, ενώ την επιμέλεια της μόδας είχε ο Σπύρος Σαββίνος.

Το make up και το hairstyle είχε αναλάβει η L'Oreal Paris με τον Φρέντυ Καλομπράτσο και τον Βασίλη Στρατηγό να κάνουν και οι ίδιοι μια εμφάνιση έκπληξη on stage!
Τα παπούτσια ήταν από τη Migato, τα κοσμήματα Dyrberg/ Kern, τα cocktails είχαν αναλάβει οι Bartenders, ενώ ένα retro trailer Δωδώνη μοίραζε παγωτά στο κοινό. Τις μετακινήσεις των νυφικών ανέλαβε η Uber ενώ στο backstage υπήρχε Gancia Prive Lounge για τους celebrities που απολάμβαναν μεταξύ άλλων γλυκιές δημιουργίες από το Cake Κηφισιάς.

Στη σκηνή παρέλασαν, μεταξύ άλλων, η εκπληκτική Τζένη Θεωνά με δημιουργία Βασίλη Ζούλια, η πριγκίπισσα Μαρία Κορινθίου και η πάντα κεφάτη Κατερίνα Τσάβαλου με δημιουργίες Άννας Ανεμομύλου, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου του Ταμάμ με κουστούμια από τον Σωτήρη Γεωργίου, η Εύη Αδάμ με μαύρο νυφικό και η Μαρία Κωνσταντάκη με κουστούμι, και οι δύο με ανατρεπτικές bridal προτάσεις από τον Δημήτρη Πέτρου, η Βάσω Κολλιδά, η Κάτια Δέδε, η Χρυσάνθη Ντάφλα και η Χριστιάνα Γαργαροπούλου με αιθέρια νυφικά από τον οίκο Konstantinos Melis by Laskos, η Νίνα Λοτσάρη και η Τζένη Μελιτά με νυφικά από τους Celebrity Skin, η Χριστίνα Σάλτη, η Ναταλία Κηρύκου και η Πέννυ Μπαλτατζή με νυφικά από την Κάτια Δελατόλα, η δική μας Άννα Πρέλεβιτς με νυφικό by Stelios Koudounaris, η Αντωνία Καλλιμούκου καθώς και οι Otherview με δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και η Μαρία Ένεζλη, ο Ρένος Ρώτας, ο Στιβ Μιλάτος, η Εσθερ Μαστρογιάννη και η Αναστασία Περράκη με φανταστικά σχέδια των Mi-Ro.  

Στο κόκκινο χαλί του Yes I Do Catwalk φωτογραφήθηκαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους ο Θοδωρής Μισόκαλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Χρήστος Βέργαδος, chef της Ελένης Μενεγάκη και άλλοι.