Νύφη της άνοιξης 2016: Πες ναι στο νυφικό με δαντέλα στην πλάτη!

Προτού απορρίψετε μονομιάς την ιδέα της δαντέλας στην πλάτη σας και πείτε όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των bride to be “θέλω οπωσδήποτε την πλάτη μου έξω”, ρίξτε μια ματιά στην photogallery που ακολουθεί και ίσως αλλάξετε γνώμη.
Νύφη της άνοιξης 2016: Πες ναι στο νυφικό με δαντέλα στην πλάτη!



Η δαντέλα στην πλάτη του νυφικού εξυπηρετεί σκοπούς διαφόρων ειδών. Από τη μια, δίνει μια έξτρα νότα ρομαντισμού και από την άλλη προσφέρει και κάποια πρακτικά οφέλη. Βασικότερο όλων, ότι μπορεί να στηρίξει το στήθος σας και έτσι να έχετε ένα πολύ εντυπωσιακό ντεκολτέ. Αν επιλέξετε νυφικό με ανοιχτή πλάτη δεν θα μπορέσετε να ενσωματώσετε κάποιο σουτιέν και έτσι το στήθος σας θα είναι αρκετά εκτεθειμένο και ελεύθερο, τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου, όσο και του party, που θα θέλετε να είστε άνετες για να χορέψετε. Δεύτερο και σημαντικό όφελος μιας lace back είναι ότι σας κρατάει ζεστές χωρίς όμως να φαίνεται βαρύ και χειμωνιάτικο το νυφικό.

Για τον ρομαντισμό της δαντέλας δεν θα σας κάνω περαιτέρω ανάλυση γιατί νομίζω πως είναι κοριτσίστικο φετίχ και δεν χρειάζεται συστάσεις!

Πάρτε μια γεύση λοιπόν!