8 (ή και περισσότερες) φοβίες που αντιμετωπίζει κάθε νύφη

Μπήκαμε στη θέση της νύφης, ρωτήσαμε άλλες νύφες, ρωτήσαμε φίλες, κουμπάρες, μαμάδες. Τελικά καταλήξαμε:Η νύφη μπορεί να διανύει την πιο happy περίοδο της ζωής της, ωστόσο έχει πολλές φοβίες να αντιμετωπίσει!
8 (ή και περισσότερες) φοβίες που αντιμετωπίζει κάθε νύφη



Kάναμε έρευνα στο γραφείο. Μπήκαμε στη θέση της νύφης, ρωτήσαμε άλλες νύφες, ρωτήσαμε φίλες, κουμπάρες, μαμάδες. Τελικά καταλήξαμε, Η νύφη μπορεί να διανύει την πιο happy περίοδο της ζωής της, ωστόσο ταυτόχρονα έχει πολλές φοβίες να αντιμετωπίσει! Τις συγκεντρώσαμε. Μαζί με τις απαντήσεις τους!

1. Θα βρέχει στον γάμο μου;

Και να βρέχει, είπαμε είναι γούρι. Ωστόσο, be prepared. Αν υπάρχει τέντα, πλήρωσέ την και ας πάει χαμένη, δεν πειράζει. Πάρε ομπρέλα και έχε εναλλακτική του νυφικού χωρίς μακριά ουρά.

2. Λες να με χτυπήσουν τα παπούτσια;

Λες; Ε άμα δεν τα έχεις δοκιμάσει νωρίτερα, το πιθανότερο είναι ότι θα σε χτυπήσουν. Φόρεσέ τα στο σπίτι, περπάτα, χόρεψε, χοροπήδα.

3. Κι αν τελευταία στιγμή ακυρώσουν αρκετοί καλεσμένοι, πώς θα προλάβω να αλλάξω το seating;

Στο 99% των γάμων, το τελικό seating φτιάχνεται την ίδια μέρα! Μην πανικοβάλλεσαι, θα κάνεις μικρές αλλαγές και θα μπουν όλοι στη θέση τους!

4. Θα κρατήσει το πάρτυ;

Ε μα! Άμα δεν έχεις πάρει καλό DJ και πήρες τον ξάδερφό σου που “παίζει μουσική σε κάτι μπαράκια” ναι, δεν θα κρατήσει. Από τα χέρια του DJ κρέμεται όλο το πάρτυ σας, γιαυτό κάνε την επένδυση. Όχι απαραίτητα σε χρήμα, αλλά σε έρευνα.

5. Θα μου κάνουν τα μαλλιά και το make up όπως τα έχουμε συμφωνήσει;

Αν ξέρουν ακριβώς τι θες, ναι θα στο κάνουν. Στις πρόβες, βγάλε φωτογραφίες και έχε τις μαζί σου εκείνη τη μέρα. Κάθε reminder καλό είναι! Επίσης, αν εσύ τελευταία στιγμή θες κότσο αντί για βαγκ, δεν θα σου φταίνε εκείνοι! Να τα λέμε αυτά:)

6. Λες να κατουριέμαι την ώρα του μυστηρίου;

Πιθανό. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αν από το άγχος σου, δεν φας όλη μέρα, ο οργανισμός σου θα θέλει να αποβάλει υγρά και ναι, θα θες τουαλέτα την ώρα του χορού του Ησαΐα. Φάε κάτι στεγνό 2 ώρες πριν το γάμο (ένα φιλέτο κοτόπουλο, λίγο ρύζι) ώστε και να μην πρηστείς και να μη θες τουαλέτα και να αντέξεις να σταθείς στα πόδια σου χωρίς λιποθυμικές τάσεις.

7. Λες να με πιάσουν τα κλάματα και να χαλάσει το make up;

Πιθανό το κλάμα, οπότε vote for waterproof. Αδιάβροχη μάσκαρα, αδιάβροχη πούδρα και μολύβι και την ώρα της συγκίνησης, εσύ να σκέφτεσαι κάτι άλλο. Αυτό το “κάτι άλλο” βρες το από πριν.

8. Κι αν ο γαμπρός μεθύσει πολύ και δεν συμμαζεύεται;

Γαμπρός είναι θα μεθύσει. Άστον να το γιορτάσει όπως θέλει χωρίς να γίνεις η “μαμά” του. Τουλάχιστον εκείνη τη μέρα!  Τώρα αν γίνει χάλια, σφαλιαρίτσες και ελληνικό καφέ σε σφηνάκι.