Το δώρο του Benedict Cumberbatch στην αγαπημένη του και 20 πρωτότυπα δαχτυλίδια για σένα

Υπέροχα δαχτυλίδια που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.
Το δώρο του Benedict Cumberbatch στην αγαπημένη του και 20 πρωτότυπα δαχτυλίδια για σένα



Εμείς εδώ στο #FollowMe θέλουμε να ξέρεις ότι συμπάσχουμε μαζί σου και συμμεριζόμαστε τον πόνο σου από τη στιγμή που έμαθες ότι ο τηλεοπτικός Sherlock Holmes, ετοιμάζεται να παντρευτεί την κοπέλα του, Sophie Hunter. Σε καταλαβαίνουμε αλλά να ξέρεις ότι η ζωή είναι σκληρή και σε προειδοποιούμε ότι με αυτό το άρθρο, θα γίνει ακόμα πιο σκληρότερη.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Benedict «The Imitation Game» στη Νέα Υόρκη –πουθενά δεν τον αφήνει να πάει μόνο του πια!- και τα κλικς των φωτογράφων δεν θα μπορούσαν να μην πέσουν πάνω στο υπέροχο και πολύ διακριτικό δακτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η Sophie. Μπορεί η μέλλουσα σύζυγος του Cumberbatch, να προσπαθούσε να κρατήσει τα χέρια της μακριά από τον φακό των παπαράτσι –και πάνω στον γλυκό μας Benedict…αμάν πια- δεν γινόταν να μην γίνει αντιληπτό το διαμάντι που κοσμεί πλέον το χέρι της.

Επειδή ο Benedict, μας έβαλε στο ανάλογο mood, σου έχουμε διαλέξει τα πιο ωραία δαχτυλίδια για να σου κάνει δώρο ο καλός σου. Μην το ψάχνεις πολύ, απλά με ηρεμία βρες το δαχτυλίδι που ταιριάζει στο στυλ σου και στείλε του τυχαία το link ρωτώντας τον αν το βρίσκει όμορφο. Ένας διακριτικός και καθόλου πιεστικός τρόπος για να του δώσεις να καταλάβει τι σου αρέσει. Δεν είμαστε όλοι καλοί στο να κάνουμε δώρα και αν χρειάζεται βοήθεια πρέπει να το κάνεις διακριτικά. Φρόντισε να διαλέξεις ένα δαχτυλίδι με διακριτική πέτρα, θες να κοιτάνε όλοι τα χέρια σου και όχι να θαμπώνεις τον κόσμο από την λάμψη παραπάνω από όσο πρέπει.