Η τέλεια wedding wish card και πώς να την φτιάξεις

Μπορεί το δώρο σου να είναι απίθανο, αλλά μετά από χρόνια, αυτό που θα μείνει θα είναι η κάρτα, η σκέψη και η ευχή που θα κρύψεις μέσα σε αυτή.
Η τέλεια wedding wish card και πώς να την φτιάξεις



Όταν σου κάνουν ένα δώρο, όσο ωραίο και να είναι, όσο κι αν σου ταιριάζει απόλυτα, υπάρχει ο παράγοντας «κάρτα» που πάντα μπορεί να το κάνει αξέχαστο. Όλοι έχουμε έναν φίλο που μπορεί να μας κάνει δώρο στο γάμο μας έναν πλάστη και μια εκπληκτική χειροποίητη κάρτα που να λέει μεταξύ των άλλων ευχών «Για να τον παίρνεις στον κυνήγι, όταν δεν πλένει τα πιάτα!». Δεν χρειάζεται να κάνεις δώρο πλάστη, αλλά μπορείς να καταλάβεις κατά πόσον το καλό χιούμορ σε μια κάρτα μπορεί να κάνει την χειρονομία σου αξέχαστη. Πως λοιπόν ετοιμάζουμε την τέλεια ευχετήρια κάρτα:

Εννοείται, πως θα είναι τέλειο να τη φτιάξεις μόνη σου. Εσύ που πιστεύεις ότι δεν πιάνουν τα χέρια σου μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Χρειάζεσαι μόνο ένα κομμάτι χαρτόνι κανσόν για να γίνει η «κάρτα», μια φωτογραφία σου με τους soon-to-be παντρεμένους (όσο πιο παλιά και αστεία είναι τόσο το καλύτερο –αστεία ίσον, μεθυσμένα βράδια, γελοίες μεταμφιέσεις τις απόκριες κλπ-) και μια βόλτα σε ένα μαγαζί με είδη χειροτεχνίας για να βρεις διάφορα πράγματα πχ, χρυσόσκονη και κόλα για να τη στολίσεις. Θα το εκτιμήσουν πιο πολύ κι από το δώρο που θα πάρεις.

Είναι σημαντικό να μπορείς κάπως να ταιριάξεις την κάρτα με το δώρο σου ή έστω το περιεχόμενο της κάρτας. Μπορείς να προμηθευτείς και μια απλή κάρτα του εμπορίου, αν γράψεις μέσα κάτι πολύ πετυχημένο. Αν ξεμείνεις από ιδέες, μην ξεχνάς πως μπορείς πάντα να ντύσεις τον γάτο ή τον σκύλο σου γαμπρό και να τον φωτογραφίσεις. Αν αγοράσεις μια ωραία κι αστεία κάρτα του εμπορίου, σε καμία περίπτωση μην την υπογράψεις απλά με ένα «Να ζήσετε, σας αγαπώ, Κατερίνα». Εκτός πια, αν βρήκες την πιο τέλεια κάρτα του κόσμου. Και πάλι, δεν είναι τόσο προσωπικό. Προσπάθησε, όταν γράφεις την κάρτα, να πεις κάτι ουσιαστικό. Μπορεί να είναι με τη μορφή γράμματος, μπορεί και να είναι ένα τραγούδι. Πάντως, σκέψου κάτι που να σε χαρακτηρίζει. Ή έστω να χαρακτηρίζει το ζεύγος. Πχ: Όταν σας γνώρισα στο Πανεπιστήμιο ήσασταν κι οι δύο φυτά, που να ήξερα πως θα αφήνατε κι απογόνους. Είστε τέλειοι όμως και σας αγαπώ».
Αν δεν είσαι καλή στα λόγια, μπορείς αντί για κάρτα, να γράψεις ένα cd, με τραγούδια που να θυμίζουν κάτι, μια εποχή, ένα πάρτι, μια σχολή, 4 μέρες στην Αντίπαρο. Αν είστε tech geeks, μπορείς να φτιάξεις ένα video ή να περάσεις στο δίσκο ένα video από τα παλιά.

Μια καλή ιδέα είναι να αναφέρεις γιατί επέλεξες το δώρο που θα τους κάνεις.  Ακόμα κι αν έχεις πάρει ένα τηγάνι μπορείς να πεις κάτι σαν «Γιώργο, ήθελα να είμαι σίγουρος πως η Βασούλα θα έχει τηγάνι να σου κάνει κανα αβγό μην πεινάσεις ρε φίλε». Φυσικά προσοχή με το χιούμορ σου, μην σου φέρουν το τηγάνι στο κεφάλι.

Να είσαι όσο πιο δημιουργική γίνεται. Μπορεί το δώρο σου να είναι απίθανο, αλλά μετά από χρόνια, αυτό που θα μείνει θα είναι η κάρτα, η σκέψη και η ευχή που θα κρύψεις μέσα σε αυτή. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου, έστω και στην αναζήτηση μιας ωραίας κάρτας.  

 

Από την Ειρήνη Θεοδώση
Για περισσότερα tips και συμβουλές www.yes-i-do.gr