SOS Groom Issue: Πώς θα μείνεις ψύχραιμος... δέκα μέρες πριν το γάμο!

Η ημέρα του γάμου είναι το ίδιο σημαντική και αγχωτική και για εσένα, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις στο έπακρον το τελευταίο δεκαήμερο.
SOS Groom Issue: Πώς θα μείνεις ψύχραιμος... δέκα μέρες πριν το γάμο!



Πλησιάζει ο γάμος, αγαπητέ φίλε, και η μέλλουσα σύζυγός σου έχει τρελαθεί σε προετοιμασίες και πρόβες. Εσύ όμως νιώθεις σαν να έχεις μείνει λίγο πίσω, και γενικά δεν ξέρεις τι να κάνεις αυτές τις τελευταίες δέκα μέρες. Το Yes I Do για άλλη μια φορά έρχεται να σε κατατοπίσει στο πως μπορείς να προετοιμαστείς κι εσύ για την μεγάλη μέρα.

Αρχικά, πρόσεξε τον εαυτό σου. Μία εβδομάδα πριν από τον γάμο πήγαινε σε ένα εξειδικευμένο Barber Shop (προτείνω το The Barber shop στο Χαλάνδρι ή το 1900 Barber Shop στο Κολωνάκι) και κάνε ένα κούρεμα και επαγγελματικό ξύρισμα ή trimming με παλιομοδίτικη μπαρμπέρικη λεπίδα. Θα νιώσεις λίγο σαν να μπήκες σε ταινία, μιας και τα παραδοσιακά μπαρμπέρικα είναι τελείως Oldschool μέσα και θα τα λατρέψεις, ενώ οι τιμές είναι πολύ λογικές.

Κάνε ένα μασάζ ή κλείσε μια μέρα έκπληξη σε ένα Spa με την αρραβωνιαστικιά σου, που θα έχεις χάσει λίγο μέσα σε όλες αυτές τις προετοιμασίες, και θα σας κάνει καλό να έρθετε πάλι κοντά πριν τον γάμο. Δες τους φίλους σου, βγείτε, δείτε αγώνες μαζί, πηγαίνετε για πούρα και ουίσκι, και απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες ως εργένης (επίσημα). Παίξε λίγη μπάλα με την παρέα, κάνε  τζόκινγκ ή  καμια κάμψη και επέστρεψε στο παραμελημένο γυμναστήριο. Όχι μόνο για να είσαι fit, αλλά για να σου φύγει η ένταση και το στρες που αναπόφευκτα προκαλούνται αυτές της ημέρες.

Πήγαινε για ψώνια. Όλοι χαλαρώνουν με τις βιτρίνες, it’s a promise. Κι αν αναρωτιέσαι τι να αγοράσεις (όσον αφορά τον γάμο) μιας και έχεις ήδη το κοστούμι σου, έχεις πολλά ακόμα να βρεις και λατρέψεις. Μπορεί να βρεις δύο ζευγάρια φοβερές printed κάλτσες για να φορέσεις με τον κουμπάρο και να σπάσετε την σοβαρότητα του κουστουμιού, μπορείς να βρεις ένα φοβερό ρολόι τσέπης-αντίκα, το οποίο θα δέσεις στο γιλέκο σου, ή πολύ απλά ίσως πέσεις πάνω σε μια φοβερή μαύρη ρεπούμπλικα (είδος καπέλου) που ίσως θελήσεις να φορέσεις την ημέρα του γάμου. Πώς θα σου φαινόταν να έβρισκες ένα σετ φοβερά γυναικεία εσώρουχα τα οποία θα στείλεις με κούριερ το πρωί πριν τον γάμο στο σπίτι που θα ετοιμάζεται η καλή σου; 

Η ημέρα του γάμου είναι το ίδιο σημαντική και αγχωτική και για εσένα, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις στο έπακρον το τελευταίο δεκαήμερο. 

 

Από την Ειρήνη Θεοδώση
Για περισσότερα tips μπες στο www.yes-i-do.gr