6 looks που απαγορεύεται να φορέσεις σε έναν γάμο!

Mαύρα, άσπρα, κόκκινα, τζιν και άλλα πολλά που απαγορεύονται ρητά!
6 looks που απαγορεύεται να φορέσεις σε έναν γάμο!



Η κολλητή, η συνάδελφος, η ξαδέρφη, η φίλη, η συμμαθήτρια, ο πρώην, ο αδερφός, ο κολλητός. Πολλοί οι γάμοι στους οποίους θα παραβρεθείς πολλά και τα σύνολα που θα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για να καλύψεις τόσο γάμους καλοκαιρινούς όσο και χειμερινούς, αλλά και πρωινούς, κυριακάτικους, κοντινού προσώπου, αδιάφορου κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, είτε συνοδεύεσαι είτε όχι, οφείλεις να είσαι classy και σωστά ντυμένη για να μην πέσεις στο στόμα της πεθεράς, της ξαδέρφης της νύφης, των παράνυφων…

Ιδού λοιπόν τα 6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο ντύσιμό σου ως καλεσμένη:

  1. Μαύρο: εκτός και αν το σπάσεις με αξεσουάρ, βλ τσάντα, παπούτσι, κολιέ, τότε όχι, το μαύρο θεωρείται τόσο κλασσικό και σέξυ, όσο και συνδεδεμένο με άσχημες καταστάσεις, οπότε άστο για εκείνο το ραντεβού με το συνάδελφο.
  2. Τζην: ναι, υπάρχουν και πανάκριβα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποτελούν το κατάλληλο ντύσιμο για το γάμο της κολλητής σου.
  3. Στενά φορέματα, κοντά έως πολύ κοντά ρούχα. Στόχος σου είναι να είσαι ωραία στο γάμο, όχι να τραβήξεις τα βλέμματα από την κυρία με τα άσπρα!
  4. Οτιδήποτε κραυγαλέο και σε χτυπητό χρώμα όπως το κόκκινο και το φούξια απαγορεύονται εκτός και αν είναι σε ταφτά μουσελίνα και έχεις τον τίτλο της πεθεράς. Δεν παλεύεις να τραβήξεις την προσοχή του φωτογράφου. Ούτε να φαίνεσαι μέσα στο σκοτάδι. Άσε λοιπόν αυτά τα φορέματα για μεγάλα πάρτυ ή βραδιές πρωτοχρονιάς. Σήμερα είναι η ημέρα της νύφης και όχι η δική σου, σεβάσου την και άσε την να το ζήσει στο φουλ χωρίς ανταγωνισμό από το κοινό.
  5. Ρούχα από αλυσίδες καταστημάτων ευρείας κυκλοφορίας. Εκτός και αν θες να καταλήξεις να φοράς τα ίδια ρούχα και με άλλες παρευρισκόμενες, ή θες να ξέρουν όλες από πού πήρες το φόρεμά σου, απόφυγε να αγοράσεις από κάποια οικονομική αλυσίδα το φόρεμά σου. Εκτός και αν είναι πολλών περασμένων σεζόν, και άρα οι περισσότερες το έχουν ξεχάσει, βρες κάτι πιο ιδιαίτερο, άνοιξε την ντουλάπα της μαμάς σου, κάνε mix n match, ψώνισε από το ιντερνετ, ράψτο sur mesure.
  6. Ούτε να κάνεις το αστείο να βάλεις λευκό, μπεζ, και οτιδήποτε πλησιάζει στην παντονιέρα των χρωμάτων το bright white. Επιτρέπεται μόνο για τη νύφη, όπως και το τούλι μόνο για τη μπομπονίερα, για αυτό η τούλινη φούστα θα μείνει στην ντουλάπα και σε αυτό το γάμο.

 

Από την ομάδα του Yes I Do!