Αυτές είναι οι στιγμές του γάμου σου που δεν πρέπει να μοιραστείς στα social media

Κράτα τα hashtags για τις υπόλοιπες.
Αυτές είναι οι στιγμές του γάμου σου που δεν πρέπει να μοιραστείς στα social media



Facebook, Instagram, Twitter και  Foursquare είναι τα καθημερινά σου φιλαράκια, ο τρόπος που επικοινωνείς και που συναναστρέφεσαι. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν posts που αναφέρονται στο «μεγάλο γεγονός»; Ναι, είναι. 

Η πρόβα του νυφικού στο Instagram #not
Ξέρω ότι μέσα σου κλαις που δεν μπορείς να «ανεβάσεις» την #wedding #instamoment #fitting #wedding #dress στιγμή σου, αλλά πως θα κρατήσεις και μια έκπληξη για το γάμο; Επιπλέον, πως o έρμος γαμπρός δεν θα δει την επίμαχη στιγμή που δεν πρέπει να δει. Unfriend? Όχι, απλώς κράτα την παράδοση και το νυφικό σου μυστικό.

Check in στην εκκλησία #not
Θα στο δώσει το έξτρα αυτοκόλλητο το Foursquare, μην στενοχωριέσαι. Το κινητό την ώρα που φτάνεις στην εκκλησία θα είναι μακριά από τα χέρια σου. Να μια καλή στιγμή να βγεις offline και να ασχοληθείς μόνο με την ανθοδέσμη που κρατάς ανά χείρας ή με την συγκίνηση που έχει συσσωρευτεί στην άκρη του ματιού σου.

Selfie με τον παπά #not
Την ευχή θα σας την δώσει σίγουρα. Αλλά γιατί να πάρεις δώρο και μια selfie. Την παντρειά θα την «αποδεικνύει» η βέρα και το μονόπετρο κι όχι ο monsieur με τα μούσια.
   
Twit στο ξενοδοχείο #not
Μα είσαι καθόλου καλά; Αντί να πεις τα συγκινητικά σου λόγια στους followers, πες το σε αυτόν τον καυτό τύπο που έχεις δίπλα σου και επέλεξες να σε συντροφεύσει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτός είναι η προτεραιότητά του. Οι άλλοι ας περιμένουν.