Πως να ανανεώσεις την σχέση σου μετά από 10 χρόνια γάμου

Όταν υπάρχει αγάπη και θέληση, όλα είναι εφικτά...



Είστε παντρεμένοι 10 χρόνια, έχετε κάνει παιδιά και νιώθετε ότι η σχέση σας είναι επίπεδη και πιστεύετε ότι όλα πια είναι βαρετά και δεδομένα;

Καταρχήν σκέφτεστε λάθος, όταν περνούν τα χρόνια δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά και να θεωρούμε ότι όσο περνάει ο καιρός η σχέση με τον άντρα ή της γυναίκα μας δεν μπορεί να αποκτήσει αυτό το ''κάτι'' των πρώτων χρόνων. Τα χρόνια που περνούν πρέπει να τα έχουμε φυλαχτό και να μας δίνουν δύναμη ώστε να συνεχίζουμε χέρι - χέρι με τον/την συζυγό μας.

Άν όμως πάλι νιώθετε ότι θέλετε να ανανεώσετε τον γάμο σας, έχουμε να σας προτείνουμε τα παρακάτω :

- Aρχίστε κάποιο χόμπι μαζί

Το να ξεκινήσετε ένα χόμπι μαζί είναι μια έξυπνη και διασκεδαστική συγχρόνως επιλογή. Είτε είναι γυμναστική, είτε τέννις ή οτιδήποτε άλλο, θα σας δέσει αμέσως και θα ανυπομονείτε κάθε φορά να βρίσκεστε μαζί. Μην σας πω ότι θα το βλέπετε ως ραντεβού.

- Οργανώστε ένα μικρό ταξίδι

Επιλέξτε έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό και κάντε μια απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε να επισκεφτείτε ένα μέρος που είχατε επιλέξει τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας σας. Η σχέση σας χωρίς αμφιβολία, θα αναζωπυρωθεί από την πρώτη μέρα διαμονή σας, μιας και οι αναμνήσεις σίγουρα θα είναι πολλές και ''καυτές''.

- Δοκιμάστε νέες τακτικές στο κρεβάτι

Άν αισθάνεστε ότι τα έχετε κανει όλα στο κρεβάτι και η φαντασία σας έχει εξαντληθεί, απλά αλλάξτε τα όλα. Και τι εννούμε με αυτό, βρεθείτε ερωτικά με την/τον σύζυγο εκτός δωματίου και κρεβατιού και αξιοποιείστε όλους τους χώρους του σπιτιού. Δοκιμάστε νέες στάσεις και μιλήστε ανοιχτά με τον άλλον για τις ερωτικές σας επιθυμίες, και που ξέρετε; Μπορεί να πραγματοποιηθούν...

Δοκιμάστε έστω και ένα από τα παραπάνω και θα δείτε ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις θα αλλάξουν, αρκεί να υπάρχει ακόμα αγάπη και ενδιαφέρον για τον άλλον.

Διάβασε εδώ, γιατί παντρευόμαστε!