Γάμος : 20 ονειρεμένα αξεσουάρ μαλλιών για νύφες με στιλ και άποψη

Γιατι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά...
Γάμος : 20 ονειρεμένα αξεσουάρ μαλλιών για νύφες με στιλ και άποψη



Διανύουμε τον μήνα Μάρτιο, κάτι που σημαίνει ότι όσες από εσάς παντρεύεστε και έχετε κλείσει ημερομηνία γάμου για τον Μάϊο και μετά, τρέχετε και δεν φτάνετε με τις ετοιμασίες και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να κανονίστε. Μπορεί το νυφικό να είναι το πιο σημαντικό αλλά και το πιο αγχωτικό κομμάτι για μια γυναίκα, σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι που ονομάζεται ετοιμασία γάμου, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα πρέπει να τα αφήσουμε στη μοίρα τους. 

Σε αυτή τη φάση θα ασχοληθούμε με τα αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί να δοκιμάσεις και να προσθέσεις στα ήδη καλοχτενισμένα μαλλιά που θα έχεις εκείνη την ημέρα. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη αξεσουάρ τα οποία με μια απλή κίνηση θα δώσουν μια άλλη πινελιά την εμφάνιση μας. 

Πολλές υποψήφιες νύφες επιλέγουν να φορέσουν το κλασικό πέπλο το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα και το σχέδιο του νυφικού και πάντα προσδίδει μια ρομαντική και αθώα αύρα που τόσο θέλουν οι γυναίκες την σημαντικότερη μέρα της ζωής τους. Πέρα όμως από το πέπλο, μπορείς να να φύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να πας σε άλλα μονοπάτια που από άλλες συνθήκες δεν θα ακολουθούσες.

Ανάλογα πως θα έχεις τα μαλλιά σου χτενισμένα, είτε όλα κάτω, είτε πάνω κότσος ή οτιδήποτε άλλο στιλ επιλέξεις να κάνεις, πρόσθεσε ένα αξεσουάρ, όπως ιδιαίτερα τσιμπιδάκια, κοκαλάκια, κορδέλες, κλιπ και ότι άλλο μπορεί να δώσει μια extra λάμψη και πινελιά πολυτέλειας.

Επίσης αν πάλι επιμένεις στην ιδέα του πέπλου, μην την εγκαταλείψεις, αφού μπορείς να το βάλεις στην εκκλησία και μετά το τέλος του μυστηρίου, στο παρτυ που θα ακολουθήσει, αφαίρεσε το και πρόσθεσε ένα μοναδικό αξεσουάρ στα μαλλιά σου που εκτός από την πρακτικότητα που προσφέρει, δίνει και τη λάμψη που τόσο επιζητείτε.

Δες εδώ, επιπλέον ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις!