Prince George : Τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια για δίχρονα αγοράκια

Ο μικρός πρίγκιπας καταφέρνει να ξεχωρίζει με κάθε του κίνηση...
Prince George : Τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια για δίχρονα αγοράκια



Ήταν 3 Δεκεμβρίου του 2012 όταν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton και συγκεκριμένα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Λίγους μήνες μετά στις 22 Ιουλίου του 2013 η Kate Middleton γέννησε ένα αγοράκι στις 15:24 το μεσημέρι, 3,800 κιλών. Φυσικά έξω από το παλάτι αναρτήθηκε χαρτί με τα χαρμόσυνα νέα, ενημερώνοντας όλους τους Άγγλους πολίτες για τις λεπτομέρειες της γέννας και την κατάσταση τόσο της μητέρας όσο και του μωρού. Στις 23 Ιουλίου όλη η οικογένεια έφυγε από το νοσοκομείο και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε το όνομα του μωρού που τόσο καιρό όλοι περίμεναν, George Alexander Luis το όνομα του.

Σήμερα λοιπόν ο γλυκός Πρίγκιπας George κλείνει τα 2 του χρόνια και εμείς του ευχόμαστε χρόνια πολλά, προτείνοντας τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια για δίχρονα παιδάκια. Όπως είναι γνωστό κάθε εμφάνιση του και συγκεκριμένα ότι ρούχα και παπούτσια φορά, την επόμενη ώρα έχουν απλά εξαντληθεί. Η Δούκισσα του Cambridge, πολλές φορές επιλέγει ρούχα τα οποία δεν είναι ακριβά και αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνονται πιο προσιτοί με τους πολίτες της Αγγλίας που τόσο λατρεύουν την Βασιλική οικογένεια και ειδικότερα τον μικρό George. 

Αν λατρεύεις και εσύ αυτό το πλασματάκι που μονοπωλεί κάθε φορά όλο το ενδιαφέρον και θέλεις να ντύσεις παρόμοια το δικό σου δίχρονο αγοράκι, δες την παρακάτω gallery και θα ενθουσιαστείς...

(Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν λόγω της περιόδου των εκτώσεων).

Δες εδώ, την πρώτη εμφάνιση του Prince George στο Βασιλικό μπαλκόνι!