Καλοκαιρινά φορέματα : 15 girly σχέδια για τις μικρές μας πριγκίπισσες

Που τα ζηλεύουμε ακόμα και εμείς...
Καλοκαιρινά φορέματα : 15 girly σχέδια για τις μικρές μας πριγκίπισσες



Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών και ειδικότερα των κοριτσιών αφού εκτός από την ευκαιρία που έχουν να παίζουν ασταμάτητα έχουν και την δυνατότητα να φορούν το αγαπημένο τους ρούχο, δηλαδή το φόρεμα. Φυσικά τα καλοκαιρινά φορέματα δεν μπορούν να συγκριθούν με τα χειμωνιάτικα σχέδια και χρώματα αφού όπως είναι λογικό αυτή την εποχή τα φορέματα μεταμορφώνονται σε πιο χαρούμενα, girly και stylish.

Όλα τα κοριτσάκια λατρεύουν τα έντονα και ιδιαίτερα σχέδια με αποτέλεσμα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ να θέλουν να δοκιμάζουν φορέματα χωρίς να τα βγάζουν ούτε λεπτό. Θες γιατί βλέπουν τις μαμάδες τους ή τις κούκλες τους, αν ρωτήσετε ένα μικρό κοριτσάκι ποιο ρούχο είναι το αγαπημένο της, με μια φωνή για παράδειγμα θα πει ''Το ροζ φόρεμα μου''.

Φέτος το καλοκαίρι, τα φορέματα των μικρών μας κοριτσιών μοιάζουν με μικρογραφίες με αυτά των γυναικών. Ρομαντικά, επίσημα, floral, ροζ, σε στιλ πουκαμίσας και girly είναι λίγα με τα οποία οι μικρές μας πριγκίπισσες θα ξετρελαθούν. Δείτε την παρακάτω gallery και θα καταλάβετε...

(Οι τιμές μπορούν να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά μαγιό και ρούχα για την παραλία γοα κοριτσάκια και αγοράκια!