Μόδα για κορίτσια : Tα jacket και τα παλτό που φέτος τον χειμώνα οι μικρές πριγκίπισσες θα αγαπήσουν

Και φυσικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα γυναικεία...
Μόδα για κορίτσια : Tα jacket και τα παλτό που φέτος τον χειμώνα οι μικρές πριγκίπισσες θα αγαπήσουν



H αγαπημένη ώρα των μαμάδων (και ειδικότερα αυτών που έχουν κοριτσάκια) μόλις ήρθε. Και τι εννοώ; Το κυνήγι για το εντυπωσιακό και girly παλτού ή jacket για τον φετινό χειμώνα άρχισε και όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα να αποκτήσουν τα πανωφόρια που ονειρεύονται και στην συνέχεια θα θέλουν να δείξουν στις κολλητές τους.

Φυσικά τα παιδικά σχέδια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα γυναικεία και κάτι μας λέει ότι η επιλογή θα είναι εξαιρετικά δύσκολη τόσο για τις μαμάδες όσο και για τις μικρές μας πριγκίπισσες.

Για να δούμε όμως μαζί ποιες είναι οι τάσεις που θα απασχολήσουν τα κοριτσίστικα πανωφόρια :

Αρχικά το ροζ χρώμα τόσο στα μπουφάν όσο και στα παλτό δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστήσει και φέτος τον χειμώνα, μιας και αποτελεί νο1 κοριτσίστικη επιλογή. Στην συνέχεια αν το παιδί σας λατρεύει τις δοκιμές και το διαφορετικό στοιχείο, ένα μαύρο δερμάτινο jacket είναι αυτό που θα την κάνει χαρούμενη.

Επίσης αν το κοριτσάκι σας δεν είναι των ροζ αποχρώσεων, τότε καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ένα μπουφάν ή παλτό σε έντονο μπλε χρώμα. Οι λεπτομέρειες της γούνας στην κουκούλα, θα το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Τέλος άλλη μια τάση (που έχει κυριαρχήσει παντού) είναι το σουέντ, άρα ένα jacket από αυτό το εντυπωσιακό και stylish υλικό θα εντυπωσιάσει όλα τα κοριτσάκια που θα το φορέσουν.

Αγαπημένες μαμάδες, πριν αγοράσετε οποιοδήποτε πανωφόρι, φροντίστε πρώτον να αρέσει στο παιδί σας, να το έχει δοκιμάσει και φυσικά η ποιότητα να είναι καλή και να κρατάει το κοριτσάκι σας ζεστό και στιλάτο. H gallery που ακολουθεί, μόνο κοριτσίστικη και εντυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί...

Δες εδώ, τα πιο stylish jacket για τα μικρά μας αγόρια!