Τα πιο ωραία αθλητικά παπούτσια για το σχολείο

Ένα ζευγάρι sneakers δεν είναι ποτέ αρκετό!
Τα πιο ωραία αθλητικά παπούτσια για το σχολείο



Το παιδί σου παίζει, τρέχει, αθλείται και γενικά δεν κάθεται στιγμή ήσυχο. Όσο και να σου αρέσουν οι μπαλαρίνες, τα μποτάκια και τα brogues, η αλήθεια είναι ότι σαν τα αθλητικά παπούτσια δεν βολεύεται τίποτα περισσότερο. Ειδικά όταν πρόκειται για τις σχολικές ημέρες.

Είτε φοράει φόρμες είτε casual outfit, τα sneakers ταιριάζουν με όλα και θα του δώσουν την άνεση και τη σιγουριά που χρειάζεται για να συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα. Επίσης, χάρη στην ανατομία των αθλητικών παπουτσιών, μειώνεις τις πιθανότητες να το «χτυπήσουν» τα παπούτσια, αλλά και να γλιστρήσει σε χαλίκια ή βρεγμένο έδαφος.

Πριν αγοράσετε όμως παπούτσια θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι βολικά για το παιδί και φυσικά ότι είναι σε θέση να δένει μόνο του τα κορδόνια. Αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση του σκριτς σκράτς. Τέλος, τα sneakers θέλουν και τις σωστές κάλτσες. Ανάλογα με το είδος του αθλητικού, η κάλτσα δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικά λεπτή αλλά ούτε και χοντρή – κάτι που θα δυσκολεύει το παιδί στην κίνηση. Προτίμησε κάλτσες από υλικά που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει ώστε να αποφύγεις τον ιδρώτα και τη ζέστη.