Τα πιο γλυκά χτενίσματα για τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου, τις κόρες σου

5 χτενίσματα που θα λατρέψεις!
Τα πιο γλυκά χτενίσματα για τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου, τις κόρες σου



Σαν χαζομαμά που είσαι λατρεύεις να ψωνίζεις για τις κόρες σου, να τις ντύνεις και φυσικά να τους φτιάχνεις τα μαλλιά. Αν είσαι από τις τυχερές οι κόρες σου θα λατρεύουν όλο αυτό το pampering αλλά υπάρχουν και κορίτσια που δεν θέλουν ούτε λαστιχάκι στα μαλλιά! Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για χτενίσματα που μπορείς να τους φτιάξεις πριν πάνε στο σχολείο ή σε κάποια γιορτή. 

                                

Ένα τόσο εύκολο χτένισμα κι όμως τόσο εντυπωσιακό! Είναι κατάλληλο μέχρι και για την γυμναστική στο σχολείο μιας και δεν θα την ενοχλούν τρίχες στο πρόσωπο. Κάνε μια αλογοουρά, χώρισέ την στη μέση, πλέξε το μισό και στριφογύρισε το άλλο μισό γύρω από την πλεξίδα. Τέλος, βάλε ένα λαστιχάκι σιλικόνης στην άκρη για να μην φαίνεται.

              

Ένας πολύ γλυκός τρόπος για να μην ενοχλούν τα μαλλιά. Πιάσε τέσσερα κοτσιδάκι στη σειρά, κάνε από μία τρύπα μέσα τους και πέρασε την τούφα από μέσα. Τόσο απλό!

Τι πιο cool από μια faux μοϊκάνα; Ξεκινάς με μια κοτσιδούλα στην φράντζα, στη συνέχεια με μια από πίσω πιάνοντας και την προηγούμενη και πάει λέγοντας. Τράβηξε λίγο τις τούφες για να φουσκώσουν όπως της φωτογραφίας.

Έχει η κόρη σου αφέλειες; Κάνε τους δύο απλούς κότσους. Είναι πανεύκολο αλλά ταυτόχρονα τόσο cute!

Σου αρέσουν οι γαλλικές πλεξίδες; Αντί να κάνεις τις κλασσικές που πάνε ευθεία δοκίμασε να τις σταυρώσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις και σίγουρα θα αρέσει στην κόρη σου!