Τα πιο girly παπούτσια για τις μικρές μας πριγκίπισσες (ρεπορτάζ αγοράς)

To ροζ, τα λουλούδια και τα στρας κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα πιο girly παπούτσια για τις μικρές μας πριγκίπισσες (ρεπορτάζ αγοράς)



Όποια μαμά έχει κοριτσάκι ή κοριτσάκια, ξέρει πολύ καλά ότι δίνουν αρκετή σημασία στα ρούχα, στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Πολλές φορές ή μάλλον τις περισσότερες διαλέγουν μόνες τους και έχουν άποψη για το τι πρέπει να φοράνε καθημερινά. Οι μικρές ''κυρίες'', κατέχουν την γυναικεία αποφασιστικότητα και το γούστο για τα ρούχα και την μόδα απο μικρή ηλικία, σε αντίθεση με τα αγόρια τα οποία δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα παπούτσια. Μπορεί να ακούγεται κάτι απλό αλλά δεν είναι. Τα κοριτσάκια δίνουν πολύ μεγάλη βάση στα σχέδια και στα χρώματα που θα διαλέξουν, αφού όπως είναι φυσικό επηρεάζονται από την ίδια τους μαμά, η οποία αδιαμφισβήτητα είναι το πρότυπο τους. 

Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι τα κορίτσια είναι αρκετά ευνοημένα όσον αφορά την ποικιλία των παπουτσιών. Μπαλαρίνες, γοβάκια, αθλητικά, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε υπάρχουν στην αγορά σε όλα τα πιθανά σχέδια και χρώματα, με τις αποχρώσεις του φούξια και του ροζ να αγαπιούνται πολύ από τις πριγκίπισσες μας.

 Αφήστε τα κοριτσάκια σας να επιλέγουν τα παπούτσια που τους αρέσουν, διότι είναι υπέροχο να τα βλέπετε χαρούμενα και να ανυπομονούν κάθε μέρα να τα φορέσουν. Εσείς εκεί που πρέπει να επιμείνετε και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι στην ποιότητα του παπουτσιού και στην ανατομία, γιατί όλες οι μαμάδες ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το σωστό παπούτσι στο πόδι του παιδιού μας. 

Άν βαπτίζετε σύντομα το κοριτσάκι σας δείτε εδώ τα πιο πρωτότυπα και ιδιάιτερα ρούχα και αξεσουάρ.