Ψάχνεις το πρώτο αντιηλιακό για το μωρό σου;

Δοκιμάσαμε δύο καινούρια και μας άφησαν απολύτως ικανοποιημένες!
Ψάχνεις το πρώτο αντιηλιακό για το μωρό σου;



Είναι η περίοδος που έχεις βγει στα φαρμακεία και ψάχνεις αντιηλιακό για το μωρό σου. Οι επιλογές είναι πολλές φυσικά κι εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εμείς πειραματιστήκαμε, το ψάξαμε και καταλήξαμε σε ένα διπλό προϊόν που μας κάλυψε όλες τις ανάγκες προστασίας. 

Tol Velvet Baby Protective Sun Cream (SPF50+) και Tol Velvet Baby Natural Sun Cream (SPF30), της Pharmasept. Απαλές αντηλιακές κρέμες προσώπου και σώματος, σχεδιασμένες να προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. με 100% φυσικά φίλτρα, χάρη στην 3πλή τους δράση προστατεύουν από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία, ενυδατώνουν (Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, Aloe Vera) και καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες (Λάδι Χαμομηλιού, Βιταμίνη Ε, Αλλαντοΐνη, OGT).

Είναι δερματολογικά ελεγμένες με Photo-Patch Test για μείωση της πιθανότητας αντίδρασης της ευαίσθητης επιδερμίδας υπό UV ακτινοβολία και είναι κατάλληλες για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύουν όλη την οικογένεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πρώτη ημέρα έκθεσης του μωρού στον ήλιο. Απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν λευκά κατάλοιπα και έχουν υπέροχο φρουτώδες άρωμα!

Μαζί με τα αντιηλιακά σου, βάλε στην "τσάντα" σου και 3 χρήσιμες συμβουλές για την παραλία.

1. Δεν προστατεύεσαι καλύτερα δημιουργώντας ένα παχύ λευκό στρώμα αντηλιακού στην επιδερμίδα σου. Τα αντηλιακά της σειράς Pharmasept Baby Care, μετά από ειδική επεξεργασία, απορροφώνται άμεσα και χαρίζουν υψηλή προστασία ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

2. Κατά την έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα αφυδατώνεται και ερεθίζεται. Φρόντισε μετά από κάθε έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία να ενυδατώνεις το δέρμα σου για να αποφύγεις τα ηλιακά εγκαύματα. Χρησιμοποίησε αντηλιακά πλούσια σε ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες για την πρόληψη και καταπολέμηση των ερεθισμών.

3. Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα άπλωσε το αντηλιακό σου 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις τακτικά.

Διάβασε εδώ παράξενες αλήθειες που δεν ήξερες για τα δίδυμα.