Νεογέννητα: 7 πράγματα που κάθε γονέας με νεογέννητο πρέπει να γνωρίζει

Και όμως θα σε βοηθήσουν πραγματικά...
Νεογέννητα: 7 πράγματα που κάθε γονέας με νεογέννητο πρέπει να γνωρίζει



Όταν αποκτάς παιδί (και ειδικότερα όταν είναι το πρώτο), δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγχωθείς και ακόμα και η αλλαγή μιας πάνας να σου φαίνεται βουνό. Αν λοιπόν είσαι και εσύ νέος γονέας και ψάχνεις έξυπνα τρικ που θα κάνουν την ζωή την δική σου και του μωρού πιο εύκολη, γρήγορα check παρακάτω 7 πράγματα που θα φτιάξουν την καθημερινότητα με το παιδί σου και συγκεκριμένα με το νεόγεννητο.

1. Να προτιμάς φορμάκια με έξυπνα και εύκολα κουμπάκια για να κάνεις πιο εύκολη την ζωή σου, αφού κατά μέσο όρο, τον πρώτο καιρό θα αλλάζεις περίπου 8 με 9 πάνες.

2. Αν το μωρό σου έχει αέρια, ανά τακτά διαστήματα πάρε τα ποδαράκια του και κάνε την κίνηση που κάνουμε με το ποδήλατο. Θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά!

3. Να κοιμάσαι την ώρα που κοιμάται και το μωρό. Με αυτό τον τρόπο και θα κοιμηθείς και περισσότερο και θα μαζέψεις δυνάμεις που τόσο τις χρειάζεσαι.

4. Στο σημείο που αλλάζεις τις πάνες, βάλε πολλά φορμάκια μαζί για να είσαι έτοιμη για τυχόν ''ατυχήματα''.

5. Να ταίζεις γάλα το μωρό σου όταν είναι ξύπνιο.

6. Μην πηγαίνεις στο δωμάτιο του με κάθε θόρυβο που ακούς. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο!

7. Και ένα tip που δεν έχει να κάνει με την καθημερινότητα, είναι να βγάζεις αμέτρητες φωτογραφίες από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Θα το δεις και μετέπειτα, δεν θα το μετανιώσεις.

Τι λες; Θα τα εφαρμόσεις και εσύ;

Γιατί κλαίει το μωρό σου; Δες εδώ πως μια εφαρμογή σου θα σου δώσει την απάντηση!