Eλένη Μενεγάκη : Το #followme προτείνει τα πιο χαριτωμένα δώρα για το νεογέννητο κοριτσάκι της

Τα φορμάκια, τα παπουτσάκια και τα λούτρινα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο...
Eλένη Μενεγάκη : Το #followme προτείνει τα πιο χαριτωμένα δώρα για το νεογέννητο κοριτσάκι της



Η Ελένη Μενεγάκη έγινε για τέταρτη φορά μανούλα και εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε τόσο σε εκείνη όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια της, να τους ζήσει το κοριτσάκι τους. Η λαμπερή παρουσιάστρια από την ώρα που γέννησε δεν σταματάει να λαμβάνει ευχές και δώρα από γνωστούς αλλά και τηλεθεάτριες που τόσο την αγαπούν. Εκτός από τις ευχές, όλη η ομάδα του #followme αποφάσισε να προτείνει τα πιο χαριτωμένα μωρουδιακά ρούχα και αξεσουάρ για το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες ενός μωρού που έρχεται στον κόσμο οι οποίες είναι πολλές, αφού ένα νεογέννητο χρειάζεται πολλές αλλαγές ρούχων μέσα στην ημέρα και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είναι αρκετά.

Έτσι για μια μητέρα που μόλις έχει γεννήσει και χρόνο για ψώνια ουσιαστικά δεν έχει, πάντα χαίρεται να λαμβάνει δώρα χρηστικά τα οποία θα την βοηθήσουν στην καθημερινότητα με το μωρό της. Αν και εσείς σκέφτεστε τι δώρο πρέπει να πάρετε σε μια φίλη ή συγγενή που γεννάει ή περιμένει να έρθει η συγκεκριμένη ώρα, καλό θα ήταν να επιλέξετε φορμάκια μακρυμάνικα και κοντομάνικα, ρουχαλάκια, κάλτσες, σκουφάκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φορέσει ένα μωράκι τις πρώτες μέρες και μήνες της ζωής του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω υστερούν σε σχέδια και χρώματα, μιας και πια τα μωρουδιακά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παιδικά αλλά και τα δικά μας ρούχα.

Δες εδώ επιπλέον ιδέες για τα πιο τέλεια δώρα!