Μουσείο Πειραμάτων για μικρούς Χάρι Πότερ!

Η Κυριακάτικη βόλτα με τα παιδιά γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ!
Μουσείο Πειραμάτων για μικρούς Χάρι Πότερ!



Αν μέχρι σήμερα η ιδέα για βόλτα σε ένα Μουσείο έβρισκε... "τοίχο", δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου όταν ο μικρός σου άγγελος θα ανυπομονεί να έρθει η Κυριακή για να πάει στο Μουσείο Πειραμάτων! Και με το δίκιο του, αφού κάθε επίσκεψη είναι γεμάτη φανταστικά πειράματα, παιχνίδια και γνώση αλλά με τον πιο fun τρόπο! 

 

Δες τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τις επόμενες Κυριακές: 

Κυριακή 27/9: Ήρθε πάλι Κυριακή, παίζω με τη Φυσική!

Η πρεμιέρα στο Μουσείο Πειραμάτων γίνεται φυσικά με… Φυσική! Πειράματα με ηλεκτρικά κυκλώματα και μαγνήτες, πειράματα οπτικής, ηλεκτροστατικοί κεραυνοί και πολλά ακόμη παιχνίδια θα κάνουν τα παιδιά όχι απλά να κατανοήσουν αλλά να αγαπήσουν τη Φυσική!

Κυριακή 4/10: Μικροί Βιολόγοι, μεγάλες ανακαλύψεις!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, έρχεται ένα πρόγραμμα Βιολογίας αφιερωμένο σε αυτά! Τα παιδιά μαθαίνουν τα πάτνα για τα ζώα, από τα μέρη του σώματός τους έως τις συνήθειες και το ρόλο τους σε ένα οικοσύστημα. Χρησιμοποιούν αληθινά μικροσκόπια αλλά και στερεοσκόπια για να δούν τα μέρη τους τεράστια και τρισδιάστατα και μπροστά στα μάτια τους αποκαλύπτονται λεπτομέρειες και μυστικά, που δεν είχαν ποτέ φανταστεί!

Κυριακή 11/10: Μαγική Χημεία (6-11 ετών)

Ποιος μικρός επιστήμονας δεν έχει ονειρευτεί να ανακατεύει υγρά σε περίεργα γυάλινα μπουκαλάκια, να τα κάνει να αλλάζουν χρώμα; Ποιος δεν έχει φανταστεί ακόμα και εκρήξεις στο δικό του εργαστήριο; Αυτή την Κυριακή ο αέρας θα πάρει φωτιά, ένα τζίνι θα βγει από το μπουκάλι και όλα θα γίνουν πραγματικότητα στο εργαστήριο της Μαγικής Χημείας με νέα συναρπαστικά πειράματα!

Κυριακή 18/10: Στα ίχνη των δεινοσαύρων 

Οι δεινόσαυροι μπορεί να έχουν εξαφανιστεί, αλλά στον κόσμο των μικρών παλαιοντολόγων είναι πιο ζωντανοί παρά ποτέ! Ήχοι, φωλιές, απολιθώματα, ανασκαφές και πολλά ακόμη είναι μόνο η αρχή των επιστημονικών τους ναζητήσεων! Αν έχετε μανία με τους δεινόσαυρους, αυτή θα είναι η καλύτερή σας Κυριακή!

 

Πληροφορίες σχετικά το πρόγραμμα, τις ώρες και το κόστος συμμετοχής στην facebook page του Μουσείου Πειραμάτων

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση θέσης στα 2107210105, 2107610038.