Μαμά - γιος : Γιατί ο γιος μου είναι ο κολλητός μου (true story)

Θάνος και Τόνια, friends for ever...
Μαμά - γιος : Γιατί ο γιος μου είναι ο κολλητός μου (true story)Έγινα μαμά στις 17/07/2013 σε ηλικία 26 χρόνων και ο κόσμος μου έγινε καλύτερος σε μόλις 20 λεπτά που χρειάστηκε για να γεννήσω. Ο Θάνος που βιαζόταν να μας γνωρίσει, έκανε την εμφάνιση του στις 37 εβδομάδες και δεν πιστευω ότι σε λίγους μήνες γίνεται 3 χρόνων (what;).

Μαζί έχουμε περάσει τα πάντα και εκτός από το μονάκριβό μου παιδί, νιώθω ότι είναι το φιλαράκι μου και ο κολλητός μου. Παρακάτω σου εξηγώ όλους τους λόγους που ο Θάνος είναι ο buddy μου :

1. Γιατι λατρεύω να παίζω μαζί του ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ότι άλλο άθλημα θέλει εκείνος. Η χαρά που κάνει όταν παίζουμε μπάλα, απλά, δεν συγκρίνεται με τίποτα, άρα ποιος ο λόγος να κάθομαι αμμέτοχη;

2. Γιατι μας αρέσει να ποζάρουμε και να βγάζουμε φωτογραφία τα ρούχα μας. Αre we twins, or what;

3. Γιατι και οι 2 λατρεύουμε τον Spiderman (τυχαίο;) και το δείχνουμε με τον τρόπο μας.

4. Γιατι όταν είμαι καλεσμένη σε φίλους, κλέβει πάντα την παράσταση και είναι η καλύτερη παρέα! Remember girls;

5. Γιατί είμαστε συνένοχοι στις σκανταλιές (όπως τότε που είχαμε μπει κρυφά στο καινούργιο σπίτι του αδερφού μου και βγάζαμε φωτογραφίες).

6. Γιατι κάθε φορά που δεν μπαίνει η μπάλα στο καλάθι και ο Θάνος κλαίει, είμαι εκεί για μια αγκαλιά αλλά και για να τον ενθαρρύνω.

7. Γιατι έχουμε την ίδια αγάπη για τη μουσική και κάθε βράδυ μετά το μπάνιο χορεύουμε πάνω στο κρεβάτι το αγαπημένο μας κομμάτι.

8. Γιατι το καλοκαίρι για εμάς δεν είναι ηλιοθεραπεία και ξαπλώστρα. Αλλά παιχνίδι, άμμος και μπάλα!

9. Γιατι βγάζουμε τις τέλειες #selfie!

10. Γιατι στο ρεπό μου πάμε για burger...

11. Kαι ξανά για burger...

Θάνος + Τόνια : B.F.F.E!

Διάβασε εδώ ποια είναι τα 11 σημάδια που δείχνουν ότι ανήκεις στη νέα γεννιά μαμάδων!