Αυτό είναι το πιο όμορφο κοριτσάκι του πλανήτη;

Top-model ετών 9.
Αυτό είναι το πιο όμορφο κοριτσάκι του πλανήτη;



Μπορεί η Kristina Pimenova να είναι μόνο εννέα χρονών αλλά είναι ήδη ένα πετυχημένο μοντέλο από την ηλικία των τριών, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «το πιο όμορφο κορίτσι του πλανήτη».

Η Kristina από τη Μόσχα της Ρωσίας κάνει πασαρέλα από τα 4, πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue Bambini στην ηλικία των 7 και ήδη έχει γίνει μεταξύ άλλων το πρόσωπο των Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani και Benetton.

Στο facebook έχει πάνω από 2.000.000 fans όμως δεν λείπουν και οι επικριτές της οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το ανήλικο παιδί προβάλλεται σαν αντικείμενο του σεξ.   

Παρ’ όλα αυτά η ομορφιά και το αγγελικό πρόσωπο της Kristina είναι αναμφισβήτητα δεδομένα.  

Η μητέρα της, Glikeriya Shirokova (δεν μας εκπλήσσει που είναι πρώην μοντέλο) μανατζάρει την κόρη της και διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της στα social media.  

O πατέρας της είναι ο 33χρονος Ruslan Pimenov, πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε παίξει για το Παγκόσμιο Κύπελο με την ομάδα της Ρωσίας το 2002.

Παρόλο που το κοριτσάκι στις φωτογραφήσεις της φοράει μόνο παιδικά ρούχα και ελάχιστο make up, κάποιες από αυτές που συνήθως περιλαμβάνουν σορτσάκια και κοντές φούστες λαμβάνουν πολύ αρνητικά σχόλια. «Ανατριχιαστική φωτογραφία για ένα παιδί» σχολίασε κάποιος στο διαδίκτυο, ενώ ένας άλλος άντρας έγραψε «σέξι πόδια» και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Είναι τόσο λάθος να φέρεσαι σε ένα παιδί σαν να είναι ενήλικας και να ποζάρει για φωτογραφίες σε στιλ ενηλίκου».

«Μετατρέπετε την κόρη σας σε αντικείμενο του σεξ. Οι γονείς σαν και εσάς είναι ο λόγος που κάποια κορίτσια όταν μεγαλώνουν έχουν πολλά θέματα. Επίσης, εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλά άρρωστα μυαλά που βλέπουν αυτές τις φωτογραφίες με σεξουαλικό τρόπο» γράφει άλλο σχόλιο.

Η μητέρα της Glikeriya αναφέρει ότι συχνά διαγράφει ακατάλληλα σχόλια ενώ έχει θέσει συγκεκριμένους κανόνες στο Facebook της Kristina.