Βάπτιση : Tα πιο πρωτότυπα ρουχαλάκια και αξεσουάρ για κοριτσάκια

Γιατί εκείνη η μέρα αποκλειστικά τους ανήκει!
Βάπτιση : Tα πιο πρωτότυπα ρουχαλάκια και αξεσουάρ για κοριτσάκια



Μετά την γέννηση του παιδιού μας, που αυτό από μόνο του ως γεγονός, αποτελεί ένα θαύμα, άλλη μια δυνατή στιγμή στην ζωή του αποτελεί το μυστήριο της βάπτισης. Όταν με το καλό κλείσετε ημερομηνία, το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε το θέμα της βάπτισης. Το θέμα θα το έχετε ως οδηγό για τα υπόλοιπα πράγματα που πρέπει να αγοράσετε, όπως τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ και μετέπειτα την διακόσμηση.

Αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με τα γλυκά κοριτσάκια. Πριν βιαστείτε και πάτε σε μαγαζιά αποκλειστικά με βαπτιστικά, κάντε μια βόλτα πριν, έστω και ηλεκτρονικά, σε καταστήματα με καθημερινά ρούχα. Άν ψάξετε καλά σίγουρα θα βρείτε κάποιο φόρεμα που ταιριάζει στο κοριτσάκι σας. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα στο χρώμα του εκρού και του λευκού, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά σε όποιο χρώμα και σχέδιο εσείς θέλετε, λάμβάνοντας υπόψη πάντα τι ταιριάζει στο παιδί σας.

Εκτός απο τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια είναι εξίσου σημαντικά στο όλο σύνολο που θα επιλέξετε εκείνη την ημέρα. Δώστε επιπλέον παιχνιδιάρικη διάθεση με ιδιαίτερα καπέλα, στέκες, κάπες και παπούτσια. Προσπαθήστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί σας, γιατί η ημέρα της βάπτισης είναι σημαντική και θα μείνει στο μυαλό του χαραγμένη για πάντα.