Εγκυμοσύνη: Έξι πράγματα που είναι πολύ καλύτερα όταν είσαι έγκυος

Όπως τα μαλλιά σου και... το sex (και όμως!).
Εγκυμοσύνη: Έξι πράγματα που είναι πολύ καλύτερα όταν είσαι έγκυος



H είδηση για την εγκυμοσύνη, από τη μία σε χαροποίησε, από την άλλη σε τάραξε. Τόσες αλλαγές στο σώμα και τη ζωή σου. Μην νομίζεις πάντως ότι εννια μήνες θα είσαι μόνο κουβάλημα. Γιατί η εγκυμοσύνη έχει και τα καλά της.

Κεφάλαιο "Φαγητό"
Μπορείς να τρως όσο θες, όπως το θες και να μην σου λέει κανείς κουβέντα. Πατατάκια με παγωτό; Γεμιστά με καρπούζι; Ό,τι θέλει το κορίτσι!

Κεφάλαιο "Sex"
Έχεις περισσότερη όρεξη και μόλις κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι, σου κάνει όλα σου τα κόλπα. Ό,τι ζητήσεις και κυρίως ό,τι σε ευχαριστεί.

Κεφάλαιο "Μαλλιά"
Ήξερες ότι μαλλιά και νύχια λόγω των ορμονών, μακραίνουν πιο γρήγορα; Μακρυνέ τα λοιπόν όσο μπορείς, γιατί μετά τη γέννα, θα επανέλθεις πριν.

Κεφάλαιο "Όνειρα"
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι εγκυμονούσες γυναίκες, ονειρεύονται πολύ πιο ζωντανά και μάλιστα θυμούνται τα όνειρά τους με λεπτομέρειες. Το κακό είναι βέβαια ότι καμιά φορά βλέπεις και εφιάλτες...

Κεφάλαιο "ΜΜΜ"
Οι μέρες της ορθοστασίας σου τελείωσαν. Όλοι προσφέρουν τη θέση τους σε μια γυναίκα που κουβαλάει ένα μωρό. Σωστά; Σωστά!

Κεφάλαιο "Κολλητά ρούχα"
Βγάλε την Kardashian που κρύβεις μέσα σου και φόρα τα εφαρμοστά που τόσο καιρό τα έχεις διπλώσει μαζί με όλα τα κόμπλεξ σου στην ντουλάπα σου. Όλοι την κοιλιά σου θα κοιτάζουν και κανείς δεν θα ασχοληθεί με το σωσιβιάκι στη μέση σου.  

Δες εδώ 7 tips που κάθε έγκυος πρέπει να γνωρίζει πριν οδηγήσει.