Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» καλούνται να σώσουν τον κόσμο των Παραμυθιών!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αρωματοποιία Zoniou διοργανώνει τη δημιουργική, βιωματική δράση «Μικροί Αρωματοποιοί» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.



 Τι γίνεται όταν ο κακός μάγος Zo κάνει τα βλοσυρά του μάγια και μπερδεύονται όλα τα αρώματα πάνω στη γη? Τι θα απογίνουν τα αγαπημένα μας παραμύθια αν τα αρώματα δε «μπουν στη θέση τους»?

Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» αναλαμβάνουν δράση και θα προσπαθήσουν να λύσουν τα μάγια λύνοντας μια σειρά από γρίφους και να φτιάξουν το «Άρωμα της Χαράς», το ξόρκι που θα λύσει τα μάγια του μάγου Zo και θα επαναφέρει τα αρώματα στον κόσμο.

Η διοργάνωση «Μικροί Αρωματοποιοί», κάθε χρόνο έχει μία διαφορετική θεματολογία και έχει καταφέρει να αποτελεί θεσμό στις προ-Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης. Φέτος οι «Μικροί Αρωματοποιοί» θα βρεθούν το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η οποία θα μετατραπεί σε ένα σκηνικό γεμάτο παραμύθια, ιδανική για μικρούς και μεγάλους.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Παιδικό Χωριό SOS» στο Πλαγιάρι. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ/παιδί και είναι απαραίτητη η προκράτηση, οπότε και μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετέχετε. Το Σάββατο η περιπέτεια ξεκινάει με ομάδες παιδιών από τις 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα και ώρα που θέλετε στο www.zoniou.gr ή σε ένα από τα καταστήματα Zoniou [Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. ή Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας - Θεσσαλονίκη], μέχρι Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. Ένα παραμυθένιο Σαββατοκύριακο περιμένει τα παιδιά στην Αποθήκη Γ’!

Πληροφορίες: ZONIOU, 2310 251 925, 2310 518 450