Γιατί να απέχεις από το σεξ την Μεγάλη Εβδομάδα

Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί λόγοι.
Γιατί να απέχεις από το σεξ την Μεγάλη Εβδομάδα



Όχι, δεν υπάρχει κάποιος θρησκευτικός λόγος για τον οποίο γράφω αυτό το άρθρο. Η κάθε εβδομάδα είναι ιδανική για να απέχεις από το σεξ απλά την Μεγάλη Εβδομάδα έχεις και μια δικαιολογία παραπάνω.

Πριν αρχίσουν (οι άντρες) την γκρίνια, να τους πω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι να μην κάνουν και οι ίδιοι μερικές μέρες σεξ. Έτσι κι αλλιώς 7 μέρες έχει η εβδομάδα, δεν είναι δα και 30.

Ο πρώτος λόγος είναι πως θα έχετε ευκαιρία να λείψετε ο ένας στον άλλον. Σκέψου πόσο συγκλονιστικό θα είναι το σεξ μετά από μια εβδομάδα αποχής! Όταν γνωρίζεις πως μπορείς να κάνεις σεξ ανά πάσα στιγμή χάνεται η μαγεία ενώ όταν απαγορεύεται αποκτάς ξαφνικά περισσότερη όρεξη.

Στη συνέχεια αν είσαι από αυτές που κάνουν αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή, μπορείς να το αφήσεις να ηρεμήσει λιγάκι. Πολλές φορές με το ξυραφάκι η επιδερμίδα ερεθίζεται.

Ξέρεις πως το πρωί εσύ θα κοιμηθείς ήσυχα όση όρεξη κι αν έχει εκείνος για σεξ στις 7! Αφού έχετε συμφωνήσει να μην κάνετε σεξ, δεν μπορεί να σου κρατάει μούτρα μετά.

Αν ξέρεις πως θα συναντήσεις μεγαλύτερους συγγενείς σίγουρα θα σου δημιουργήσουν τύψεις γιατί θα σε ρωτάνε συνέχεια αν νηστεύεις. Θέλεις να βρεθείς στην αμήχανη θέση και να βρίσκεις δικαιολογίες;

Περίμενε την Ανάσταση, φίλη μου!