Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αυτά είναι τα σημάδια ότι σας απατάμε

Θα εκπλαγείτε από πολλά, γιατί είμαι ο άνθρωπος πίσω από τις γραμμές…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αυτά είναι τα σημάδια ότι σας απατάμεΟ άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Ο άντρας περισσότερο. Και δυστυχώς απατάμε. Έχουμε όμως μερικά σημάδια που το μαρτυράνε. Καλά, εννοείται το βλέμμα του ένοχου είναι σε καθημερινή διάταξη…

Πριν μπω στο ψητό θα κάνω μια σημείωση σαν άντρας: Ένας άντρας απατά για να αυτοεπιβεβαιωθεί. Κατά 99% με μια γυναίκα ασχημότερη από την σύντροφο του. Εγώ το θεωρώ τουλάχιστον άνανδρο και νομίζω είναι. Αλλά αν κοιτάξει κάπου αλλού, θα είναι επειδή έχει βρει έστω και μια χαραμάδα ανοιχτή. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για εσάς.

Πάμε τώρα και στα σπουδαία…

Όταν θα δείτε τον καλό σας να γίνεται από… γάιδαρος στον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, να ξέρετε ότι έχει βρει κάτι και ρίχνει στάχτη στα μάτια. ΟΚ, θα μου πείτε ότι το ξέρετε. Το προφανές είναι προφανές. Έχει και μια τόση δα λακκουβίτσα η φάβα. Πίσω από τα δώρα έχει ψιλά γράμματα: Η καλοσύνη είναι από τύψεις. Όχι, δεν έχει γίνει το μοιραίο ακόμα. Σας το λέω εγώ. Αλλά αν ξεκινήσει έτσι, θα γίνει.

Ένα ακόμη σημάδι είναι πως έχει το κινητό παρατημένο. Όχι, συνέχεια πάνω από αυτό. Κάθε υπέρβαση χρήσης του κινητού θα σας τραβήξει την προσοχή. Δεν είμαστε τόσο χαζοί. Τραβάμε την προσοχή ήδη υπερβολικά. Αν λοιπόν δείτε τον καλό σας να αφήνει το κινητό εξοργιστικά μόνο του, το κάνει επειδή θέλει να δείξει «καθαρός».

Και επειδή είναι κλισέ, δεν έχει αποθηκευμένο το όνομα του τρίτου προσώπου σαν «Γιώργος» ή οτιδήποτε άλλο. Έχει μάθει το νούμερο απέξω. Μια πληροφορία που υπάρχει μόνο στον εγκέφαλο, δεν κλέβεται. Εκτός και αν έχετε κονέ με τον ΝτιΚάπριο από το Inception.

Πλάκα έχει όταν πάντα θα σας μιλάει για τον κολλητό του. Ναι, είναι το άλλοθι. Εμείς οι άντρες εναρμονίζουμε τις δικαιολογίες, όπως εσείς τις περιόδους σας σε χώρο εργασίας. Θα καλύψουμε ο ένας τον άλλον μέχρι τελευταίας ανάσας. Θα επιμείνουμε στο ψέμα. Οπότε, οι πολλές αναφορές είναι για να δείξει την αγάπη για τον φίλο του. Ναι, του βγαίνει αβίαστα από την χαρά του.

Οι μυρωδιές και τα σημάδια από κραγιόν είναι βγαλμένα από ελληνική ταινία με την Βλαχοπούλου. Δεν υπάρχουν αυτά στον πραγματικό κόσμο. Μπορείτε να καταλάβετε όμως την απιστία από την μουσική. Ναι, εμείς οι άντρες αλλάζουμε τα μουσικά μας γούστα για μια γυναίκα. Αν στο αμάξι αλλάξει το Derti για να βάλει Εν Λευκώ, τότε μάντεψε: Ακούει τέτοια και η άλλη γυναίκα!

Είναι συνέχεια ο καλός σας στην πρίζα; Είναι σαν κυνηγόσκυλο οι αισθήσεις του; Καλά καταλάβατε! Είναι alert για την καταστροφή. Γιατί ξέρει ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Πάντα έρχεται! Οπότε αν κοιμάται και ξυπνάει με το πέταγμα της μύγας, εσείς αρχίστε να σκύβετε κάτω από τις πόρτες. Καλού, κακού…

Και τέλος γυναίκες το sex. Αν ξαφνικά γίνει ο σύντροφος σας εξπέρ σε στάσεις περίεργες, το τρένο έφυγε από τον σταθμό. Γιατί; Καλόμαθε με την λεγάμενη και κάνει πρακτική επάνω σας. Και όχι, περνάει καλύτερα με την άλλη που δεν έχει κάνει καμιά θυσία (Άντζελα Δημητρίου) για εκείνον.

Γενικά, τα… μουλωχτά να φοβάστε. Τα προφανή είναι απλά. Και το απλό για εμάς με τα εγκεφαλικά μας κύτταρα μοιρασμένα σε μπάλα, αμάξια, φόρους και έξοδα είναι ελάχιστα. Οπότε με λίγη παρατηρητικότητα μας τσακώσατε.

Και μια συμβουλή: Εμπιστοσύνη μην έχετε σε κανέναν. Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, όσα και αν έχετε ζήσει. Ούτε στον εαυτό σας εμπιστοσύνη. Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας… Τα λέει και το τραγούδι!

Δες ΕΔΩ τα είδη των γυναικών στην ερωτική κοινωνία

Δες ΕΔΩ γιατί μας αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες