Δεν ξέρει να φιλάει; Με αυτά τα 8 tips θα δείτε και οι δύο πυροτεχνήματα

Με αυτά τα κόλπα θα μάθει να φιλάει τέλεια...
Δεν ξέρει να φιλάει; Με αυτά τα 8 tips θα δείτε και οι δύο πυροτεχνήματα



Το φιλί είναι μια σημαντική αξία σε μια σχέση και παίζει μεγάλο ρόλο για το πώς θα εξελιχθεί η χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Εκτός αυτών, μας φτιάχνει την διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Σε περίπτωση λοιπόν που ο καλός σου δεν έχει... τελειοποιήσει την τεχνική του υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι να τον κάνεις να βελτιωθεί χωρίς να το καταλάβει και να αισθανθεί άσχημα. 

Πώς θα τον κάνεις να σου δώσει λοιπόν ένα πυροτεχνηματικό φιλί; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Σημασία έχει να νιώθετε και οι δύο το συναίσθημα πάνω απ΄όλα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας! Όσον αφορά την τεχνική και μερικά σωτήρια κόλπα που θα φτιάξουν την κατάσταση; Σου έχουμε τη λύση

Τι να κάνεις αν...

1. Δαγκώνει δυνατά την γλώσσα σου

Όταν το κάνει αυτό, χάιδεψε του γλυκά το μάγουλο και σταμάτα να τον φιλάς (με προσοχή όμως να μην το καταλάβει)! Τότε πες του την ατάκα: "Λατρεύω όταν με φιλάς έτσι..." και δείξε του τι ακριβώς θέλεις! 

2. Πιέζει με δύναμη τα χείλη σου 

Απομακρύνσου διακριτικά και άρχισε να παίζεις με τα μαλλιά του! Κοίταξε τον με sexy ύφος και πες του ότι σου αρέσει πολύ να σε φιλάει έτσι! Και απλά κάνεις αυτό που σου αρέσει. 

3. Περιμένει από εσένα να τα κάνεις όλα 

Οk, μπορεί να το κάνει αυτό επειδή έχει άγχος! Τι μπορείς να κάνεις; Παίξε μαζί του ένα παιχνίδι. Πες του πού θα ήθελες να σε φιλήσει και πώς ακριβώς! Δουλέψτε πολύ με τα χείλη και μετά ζήτησέ του να σε... μιμηθεί! 

4. Δαγκώνει... πολυυυύ (άουτς) 

Τόσο πολύ που πονάς! Σε αυτό το σημείο αν δεν το καταλαβαίνει με έναν από τους παραπάνω τρόπους πρέπει να του το πεις ξεκάθαρα! Εξήγησε του ότι πονάς και πες του ότι προτιμάς να σε δαγκώνει για παράδειγμα στον ώμο και όχι στα χείλη! 

5. Βάζει πολύ σάλιο 

Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσει το υπερβολικό σάλιο! Μπορεί όμως να μην το καταλαβαίνει τις περισσότερες φορές. Απλώς επικεντρώσου στα χείλη του και μην χρησιμοποιείτε τόσο πολύ την γλώσσα. Σιγά σιγά θα ακολουθήσει την γραμμή σου.

6. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου γλώσσα 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από αυτό! Να έχει την γλώσσα του μέσα στο στόμα σου και απλά να μην κάνει... τίποτα. Ξεκίνα εσύ με απαλές κινήσεις και ελπίζουμε να καταλάβει τι σου αρέσει... 

7. Ρωτάει κάθε φορά αν μπορεί να σε φιλήσει 

Σοβαρά τώρα; Σου χαλάει απευθείας την διάθεση; Mάλλον έχει άγχος (ο κακόμοιρος)! Πες του απλά ότι σου αρέσει πολύ να σε φιλάει αυθόρμητα εκεί που δεν το περιμένεις και πως δεν χρειάζεται να ρωτάει κάθε φορά! 

8. Κουνιέται σε υπερβολικό βαθμό 

Δεν κάνει αργές και αισθησιακές κινήσεις αλλά κουνάει συνεχώς το κεφάλι του, τα χέρια του, τους ώμους του και οτιδήποτε άλλο με αποτέλεσμα να σε αποσυντονίζει! Απλώς δείξε του εσύ τον ρυθμό με τις κινήσεις που θέλεις και να είσαι σίγουρη ότι θα καταλάβει... 

Μάθε όσα συμβαίνουν στα αλήθεια σε ένα VIP sex party ΕΔΩ