Ρομαντικές κομεντί vs πραγματικότητα: Ποιες ρομαντικές χειρονομίες θεωρούμε ξενέρωτες

Όπως το πορνό είναι κακό παράδειγμα για τους άντρες, έτσι και οι ρομαντικές κομεντί είναι κακό παράδειγμα για τις γυναίκες.
Ρομαντικές κομεντί vs πραγματικότητα: Ποιες ρομαντικές χειρονομίες θεωρούμε ξενέρωτες



Σίγουρα στην εφηβεία σου είχες παρακολουθήσει όλες τις ρομαντικές κομεντί και ονειρευόσουν την στιγμή που θα βρεθεί ένας τέτοιος άντρας δίπλα σου. Μεγαλώνοντας άρχισες να απεχθάνεσαι τις τόσο γλυκανάλατες ταινίες επειδή δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ελάχιστες οι γυναίκες που είναι τόσο ρομαντικές και θα άντεχαν να ζήσουν την ζωή τους σαν τέτοια ταινία. Μπορεί να είμαστε πιο ευαίσθητες οι γυναίκες αλλά όχι τόσο για να μας αντιμετωπίζουν οι άντρες λες και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σπάσουμε.

Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι εκείνες οι κινήσεις των αντρών που στην πραγματικότητα δεν είναι ρομαντικές αλλά ξενέρωτες!

 

Καντάδα

Ειδικά στις κολλεγιακές ταινίες με τους εφήβους έβλεπες πολύ συχνά τις καντάδες. Εκείνος μισοκλείνει τα μάτια, πορώνεται και τραγουδάει ένα πολύ αγαπησιάρικο τραγούδι με την κιθάρα του και εκείνη βγαίνει στο παράθυρο και τον παρακολουθεί με το χαμόγελο στα χείλη. Σκέψου να γίνει αυτό στην πραγματικότητα! Πόσο πιθανό είναι το αγόρι σου να έχει ωραία φωνή και να παίζει και κιθάρα. Ας υποθέσουμε ότι το έχει το ταλέντο, τον φαντάζεσαι να έρθει κάτω από την πολυκατοικία σου στις 12 το βράδυ και να σου τραγουδάει Πάριο; Αν μένεις στον 5ο όροφο το πιο πιθανό είναι να μην τον ακούσεις εσύ αλλά όλοι οι υπόλοιποι γείτονες να βγουν στα μπαλκόνια.

Να σου δίνει λουλούδια στο πρώτο ραντεβού

Σίγουρα είναι ωραίο να σου δίνει κάποιος λουλούδια αλλά στο πρώτο ραντεβού δεν είναι και τόσο ρομαντικό. Δεν ξέρεις καν αν θα σου αρέσει! Μπορεί να μην βγει καλό το ραντεβού και να νιώθεις υποχρεωμένη. Επίσης, που θα βάλεις την ανθοδέσμη; Θα την κουβαλάς από μπαρ σε μπαρ;

Ροδοπέταλα στο κρεβάτι

Γνωστή η σκηνή. Συνήθως ο άντρας βάζει ροδοπέταλα στο κρεβάτι όταν θέλει να κάνει πρόταση γάμου. Ας το παραδεχτούμε όμως...ποιος θα τα καθαρίσει όλα μετά; Εσύ φυσικά! Σκέφτεσαι όμως και την περίπτωση να μπλέκονται τα ροδοπέταλα παντού ενώ κάνετε σεξ; Δεν πρέπει να είναι και πολύ ευχάριστο.

Παντού κεριά (στο υπνοδωμάτιο)

Δεν διαφωνώ, η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη με τόσα κεριά αλλά μόλις τελειώσει η ρομαντική σας βραδιά πρέπει να τα σβήσετε κιόλας. Δεν είναι η κούραση το πρόβλημα αλλά η μυρωδιά, πόσο μάλλον όταν είναι και η ώρα να πέσετε για ύπνο.

Εσώρουχα που τρώγονται

Μπορεί στην αρχή να ακούγεται ενδιαφέρον αλλά η αλήθεια είναι πως είναι εντελώς άβολα. Και γιατί να θέλει να φάει κανείς τα εσώρουχα; Θα σταματήσεις τα φιλιά και τα χάδια δηλαδή για να φας; Δεν έχει λογική σε όλο αυτό...

Ο χορός και το φιλί στη βροχή

Μπορεί ακόμα και τώρα να φαίνεται ρομαντικό αλλά στις ταινίες δείχνουν μόνο τη στιγμή. Δεν δείχνουν πως μετά γίνονται μούσκεμα, κρυώνουν και είναι πολύ πιθανό να αρρωστήσουν. Αξίζει μια πνευμονία για ένα τέτοιο φιλί;

Τεράστια λούτρινα αρκουδάκια

Η χειρονομία μπορεί να είναι καλή αλλά πού θα φυλάξεις το τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι; Δεν μπορείς και να τον πετάξεις γιατί μπορεί να τον προσβάλλεις, όμως είναι το πιο άχρηστο δώρο.