Έχασε την στύση του; 10 λύσεις που θα σε σώσουν

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Έχασε την στύση του; 10 λύσεις που θα σε σώσουν



Μην αγχώνεσαι. Έχει τύχει ακόμα και στους πρωταθλητές του είδους! Εκεί που έχετε ανάψει κι οι δύο και είστε έτοιμοι να αφήσετε τα προκαταρκτικά και να περάσετε στο...κυρίως πιάτο, ξαφνικά του πέφτει! Οk δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πάντως, είναι να δείξεις ψυχραιμία. 

Το δεύτερο πράγμα, είναι απλώς να ακολουθήσεις τις συμβουλές του #Followme! Διάβασε τα παρακάτω tips και να είσαι σίγουρη ότι η σεξουαλική σου ζωή θα περάσει σε άλλο level!

1. Mάθε πώς δουλεύει το "σύστημα" 

Όταν ένας άντρας χάνει την στύση του, ο εγκέφαλος στέλνει οδηγίες στα νεύρα του πέους να χαλαρώσουν. Η καρδιά λειτουργεί πιο γρήγορα, τα αγγεία κάνουν σύσπαση και ως αποτέλεσμα δεν είναι σε θέση να γεμίσουν το πέος με αίμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της στύσης. Έτσι, το πέος γίνεται μαλακό και άκαμπτο. 

2. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου

Δεν φταις εσύ, ξεκάθαρα. Το λένε και οι ειδικοί. Απλά συμβαίνει. Κάποιες φορές είναι οργανικό, άλλες πάλι ψυχολογικό (σε περίπτωση που περνά μια δύσκολη φάση). 

3. Να είσαι ευγενική 

Δεν είναι ότι δεν τον ανάβεις. Χώνεψέ το και μην τον κάνεις να αισθάνεται περισσότερο άβολα. Απέφυγε τις ανόητες ερωτήσεις τύπου "ωραία και τι κάνουμε τώρα", "τι λες να ντυθώ, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγω" ή ακόμα χειρότερα "άστο δεν θέλω να ακούσω τίποτα, κατάλαβα". 

4. Mάθε τις πιθανές αιτίες που συμβαίνει αυτό 

Άγχος; Stress; Nεύρα; Κατάθλιψη; Οικονομικά προβλήματα; Θέματα υγείας; Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Δες πώς μπορείς να τον βοηθήσεις... 

5. Αλλάξτε συνήθειες

Όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας βαριόμαστε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Σε περίπτωση που συνηθίζετε να κάνετε σεξ στο ίδιο σήμειο κάνοντας την ίδια στάση, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε! Δοκιμάστε sex toys, κάντε περισσότερο στοματικό σεξ, δοκιμάστε γενικά κάτι καινούργιο που σας εμπνέει. 

6. Συζητήστε το 

Φυσικά όχι εκείνη την στιγμή, αλλά κάποια άλλη ώρα που θα είναι και εκείνος πιο χαλαρός και σε καλύτερο mood. Δείξε του ότι τον καταλαβαίνεις και πως είσαι δίπλα του. Αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. 

7. Πηγαίντε μαζί στο γιατρό 

Σε περίπτωση που δείτε ότι αυτό δεν διορθώνεται και γίνεται όλο και πιο συχνά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε την γνώμη ενός ειδικού. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η ιδέα, θα σας βοηθήσει στο τέλος. 

8. Δεν πρέπει να βάζει πολλή δύναμη 

Πολλές φορές παίζει ρόλο η στύση ενός άντρα από τον τρόπο με τον οποίο αυνανίζεται. Σε περίπτωση που βάζει πολλή δύναμη όταν αυνανίζεται, το πέος επηρεάζεται κατά την διάρκεια του σεξ, λόγω άλλων ρυθμών. Το καλύτερο είναι ό,τι κάνει, να το κάνει με απαλές κινήσεις (όσο γίνεται) και ακόμα καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιεί λιπαντικό ακόμα κι όταν αυνανίζεται. 

9. Βοήθησε τον αν έχει πρόβλημα καρδιάς 

Γενικά τα προβλήματα υγείας και ειδικά η υγεία της καρδιάς παίζει τεράστιο ρόλο στην στύση ενός άντρα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζει ήδη κάποιο πρόβλημα αν είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, βεβαιώσου ότι προσέχει την διατροφή του και πως παίρνει τα χάπια του. 

10. Το πέος δεν είναι "μηχανή" 

Άφησε τις όποιες άσχημες σκέψεις σου στην άκρη και συνειδητοποίησε ότι το πέος δεν είναι ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούμε ακριβώς την στιγμή που το θέλουμε, με τον τρόπο που το θέλουμε. Δεν είναι όλα "πάνω" ή "κάτω". Απλώς κάποιες φορές μπορεί να μην λειτουργεί. Και σε σένα άλλωστε συμβαίνει αυτό! 

Ωστόσο, ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους να περνάτε καλά και να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλον για μεγαλύτερη απόλαυση! 

Πηγή: thestir.cafemom.com

 

Δες όλα όσα πρέπει να έχει ένας σωστός τριαντάρης ΕΔΩ 

Mάθε γιατί οι άντρες χωρίζουν πάντα λίγο πριν το καλοκαίρι ΕΔΩ