Δώρο επετείου στον πρώτο μήνα; Οι συντάκτες του #followme απαντούν

Ρομαντικό ή ξενέρωτο;
Δώρο επετείου στον πρώτο μήνα; Οι συντάκτες του #followme απαντούν



Ανακοινώνω στο γραφείο ότι θα κάνω ένα θέμα για το αν είναι ωραίο να σου κάνουν δώρο στην επέτειο ενός μήνα και μου λέει η fashion editor πως ίσως είναι βαρετό. Με έκανε να το ξανασκεφτώ αλλά προτού προλάβω άναψαν τα αίματα στα κορίτσια! Η μία το θεωρούσε ξενέρωτο ενώ η άλλη υποστήριζε πως εξαρτάται από τον τρόπο που θα το γιορτάσατε. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως τελικά υπάρχει “ψαχνό” στο θέμα και αποφάσισα να το συνεχίσω. Έπιασα λοιπόν την κάθε κοπέλα ξεχωριστά και το ένα μας αγόρι αν τους αρέσουν να λαμβάνουν κάποιο δώρο στην επέτειο του ενός μήνα.

 

Τόνια: Το έκανα στην εφηβεία. Κάθε 24 του μήνα κάναμε δώρο ο ένας στον άλλον όπως αρκουδάκια, σοκολάτες και όλη τη σειρά Hello Kitty. Τώρα βέβαια έχουμε περάσει στο άλλο στάδιο. Κάνουμε μόνο στην ετήσια επέτειο του γάμου και σχέσης.

Αριστέα: Ως αιώνια ρομαντική είμαι υπέρ. Να σημειώσω όμως πως δεν θέλω ένα απλό αρκουδάκι. Θέλω να είναι κάτι που για παράδειγμα είχα δει σε μια βιτρίνα ή να του έχω μιλήσει για τα μέρη που θέλω να ταξιδέψω και να μου κάνει δώρο το ταξίδι για εκεί.

Βάλια: Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου κάνει δώρο ή όχι. Εξαρτάται πως θα το πασάρει, αν το κάνει με cool τρόπο μου αρέσει και ας είναι από ένα μικρό λουλούδι μέχρι και τα Balenciaga μποτάκια που έχω σταμπάρει!

Νάνσυ: Βασικά δεν θυμάμαι ποτέ πότε είναι η επέτειο οπότε θα προτιμούσα να μην μου κάνει δώρο. Άσε που θα νιώθω σαν να σέρνεται πίσω μου... Στον πρώτο χρόνο όμως ναι!

Κωνσταντίνα: Don't. Δεν μου αρέσει γιατί είναι πολύ νωρίς και φαίνεται πως είναι “την έχει πατήσει”. Δεν θέλω να μου δείχνει όλα τα συναισθήματά του από την αρχή.

Φανή: Ναι μου αρέσει! Το βρίσκω πολύ ρομαντικό. Δεν έχω πρόβλημα πάντως με το δώρο μου αρκεί μια σοκολάτα αλλά δεν θα πω και όχι σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο...

Δανάη: Γενικά δεν μου αρέσει το δώρο στον πρώτο μήνα αλλά δεν με πειράζει κιόλας. Εξαρτάται από το πόσο θα μου αρέσει ο άλλος. Δεν θέλω σίγουρα να βγούμε να το γιορτάσουμε! Μια αναφορά τύπου “ξέρεις ότι είμαστε ήδη έναν μήνα μαζί;” μου αρκεί.

Δημήτρης: Εντάξει δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει αλλά αφού το έχω κάνει και εγώ δεν μπορώ να το κατακρίνω κιόλας. Είμαι εύκολος όμως, μου αρκεί να μου κάνει δώρο κάτι σεξουαλικό (όχι δεν εννοώ sex toys).