Οι συνήθειες του σεξ που πρέπει να υιοθετήσει κάθε αρχάρια

Μην αφήνεις κανέναν να σου κάνει πράγματα που δεν θέλεις.
Οι συνήθειες του σεξ που πρέπει να υιοθετήσει κάθε αρχάρια



Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα άγχος όταν κάνεις τις πρώτες φορές σεξ. Δεν νιώθεις ακόμα πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου, δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, δυσκολεύεσαι να πεις όχι γιατί έχεις ακούσει πως θα σε πουν ‘ξενέρωτη’ και πάει λέγοντας. Καιρός να αλλάξεις μυαλά όμως! Δεν θέλεις να απολαύσεις όσο περισσότερο είναι δυνατόν το σεξ; Μάθε ποιες συνήθειες πρέπει να αποκτήσεις και ποια κόμπλεξ πρέπει να ξεπεράσεις για να φτάσεις στον πιο τέλειο οργασμό.

 

Μην προσποιηθείς ότι σου αρέσει εκείνη η στάση ή ότι φτάνεις σε οργασμό. Δεν πειράζει, καμιά φορά απλά συμβαίνει να μην μπορείς να λειτουργήσεις. Εξήγησέ του το απλά!

Επειδή οι άντρες έχουν συνέχεια ορέξεις μπορεί να θέλουν σεξ συνέχεια. Εσύ όμως μπορεί να έχεις ωορρηξία και να πονάει η κοιλιά σου. Ξεκαθάρισέ του πως σήμερα δεν μπορείς να κάνεις σεξ. Δεν είναι κακό.

Μίλησε για αυτά που σου αρέσουν χωρίς ντροπές. Ζήτησε να μάθεις και τι του αρέσει εκείνου για να κάνετε το τέλειο σεξ σε λίγο καιρό.

Δεν είναι ταμπού να τον ρωτήσεις αν έχει κάνει πρόσφατα εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα. Και αν έχεις αμφιβολίες καλό είναι να δεις και το χαρτί του γιατρού. Καλύτερα να σε πει ‘ξενέρωτη’ (αν το κάνει χώρισέ τον) παρά να κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο.

Μην ανησυχείς αν έχεις περιποιηθεί την ευαίσθητη περιοχή. Φυσικά είναι ωραίο να είναι έτσι όπως το θέλεις αλλά αν το ξεχάσεις μια φορά δεν πρέπει να σε εμποδίζει να κάνεις σεξ. Στο κάτω κάτω ούτε εκείνος είναι πάντα περιποιημένος.

Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να κάνεις. Αν εκείνος επιμένει να κάνετε πράγματα που δεν θέλεις απλά πες του όχι! Έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς τα πάντα. Αν εκείνος ξενερώσει ή είναι τύπος που πάει κατευθείαν σε χωρισμό να λες ‘πάλι καλά’ που γλύτωσες νωρίς.