Tην έκανες την απιστία σου! Τι γίνεται τώρα;

Την αποκαλύπτεις ή κάνεις ότι δεν έγινε ποτέ;
Tην έκανες την απιστία σου! Τι γίνεται τώρα;



Είναι γεγονός: Την έκανες την απιστία σου! Τώρα; Ικανοποιήθηκες για λίγο και μετά; Μήπως σε τρώνε οι τύψεις και οι ενοχές; (!) Και πέρα από αυτό τι κάνεις τώρα; Ασυγχρόνιστες και αυθόρμητες ερωτήσεις ξεπηδούν από το κεφάλι σου όπου και επικρατεί μια τρέλα!Λογικό! Το επόμενο βήμα είναι και το πιο δύσκολο και αμφιλεγόμενο. 

Ή το λες στον σύντροφό σου και επωμίζεσαι τις συνέπειες ή κρατάς το στόμα σου για πάντα κλειστό! Ποια από τις δύο επιλογές; Πραγματικά και οι δύο ανάλογα με την περίπτωση, την κατάσταση, τον άνθρωπο, τη διαχείριση. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως και οι δύο επιλογές θέτουν την σχέση σε κίνδυνο! 

Ας πάρουμε τις δύο αυτές περιπτώσεις και ας εξετάσουμε τα ενδεχόμενα.

Είτε πρόκειται για ένα one-night stand ή για κάτι που κράτησε λίγο καιρό και μετά έληξε - εάν εσύ έχεις συνειδητοποιήσει τι αξία έχει για εσένα αυτή η σχέση, έχεις μετανιώσει για την πράξη σου η οποία δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσένα αλλά ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και είσαι σίγουρη πως δεν θα το ξανακάνεις τότε δεν αξίζει να τον μοιραστείς μαζί του. Ειδικότερα αν φαντάζεσαι πως ο σύντροφός σου θα είναι αμείλικτος  και δεν πρόκειται να σου δώσει κανένα ελαφρυντικό θα ήταν καλύτερα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου! 

Υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που απατάς γιατί κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου. Οκ με αυτό. Γιατί δεν χωρίζεις όμως; Επειδή ήταν μια στιγμή αδυναμίας και δεν μπόρεσες να ανταπεξέλθεις όπως ήθελες και έπρεπε. Όμως το μετάνιωσες ειλικρινά. Μήπως είναι καλό να του το πεις;

Μήπως είναι καλύτερο να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να εξηγήσεις τους λόγους που ενδεχομένως σε οδήγησαν σε αυτό το σημείο;(!) Μην ξεχνάμε πως σε μία σχέση όταν φτάνει σε αυτό το σημείο πάντα φταίνε και οι δύο. Μπορεί σε μικρότερο ποσοστό ο ένας αλλά δεν παύει να ευθύνεται και αυτός. Γι' αυτόν λοιπόν μπορείς να το πας αλλού και μπορεί αυτό το "τραγικό" συμβάν να σας βγει σε καλό. Γιατί αρχικά θα εκτιμηθείς για την ειλικρίνειά σου, την παραδοχή σου ότι έκανες ένα λάθος, το γεγονός ότι δε είσαι ευθυνόφοβη και ότι αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεων σου και το ότι είσαι άνθρωπος και κάνεις λάθη και ναι μπορείς και εσύ να πληγώσεις κάποιον, κάποιος άλλος εσένα κτλ.

Θύμα ή θύτης δεν έχει σημασία σε αυτές τις περιπτώσεις. Ίσως λοιπόν με αφορμή αυτό κάτσετε και συζητήσετε τι έφταιξε στην σχέση σας και με λίγη καλή θέληση θέσετε εκ νέου βάσεις για μια νέα αρχή.

Ακολούθα το ένστικτό σου και επίλεξε τι πρέπει να κάνεις!

Συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες (και ας μην το παραδέχονται)!