Άφησε την ψυχανάλυση και φλέρταρε!

Είναι το αντίδοτο σε όλα!
Άφησε την ψυχανάλυση και φλέρταρε!



Θυμάσαι ένα βιβλίο με τίτλο “Kεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις”; Είτε το έχεις διαβάσει είτε όχι θα σου πω το point. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα ζευγάρι όπου ήταν μαζί για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή ήρθε το τέλμα στη σχέση τους και έτσι ο άντρας κεράτωνε την γυναίκα του. Όταν το κατάλαβε αυτό η απατημένη σύζυγος έκλαψε, έκλαψε, ξαναέκλαψε...ώσπου αποφάσισε να αλλάξει ρώτα στη ζωή της. Αδυνάτισε, γυμνάστηκε, άλλαξε γκαρνταρόμπα και...φλέρταρε! 

Αυτό ήταν και το επιθυμητό σημείο που ήθελα να φτάσω!Διότι το φλερτ είναι το κλειδί έτσι ώστε να ανατραπεί η κατάσταση όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά η κάθε κατάσταση! Το τονίζω αρκετά!

Όπως και αν νιώθεις φλέρταρε! Αμέσως θα σε κατακλύσει ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και αναπτέρωσης ηθικού! Τι καλύτερο; Έχεις να μου απαντήσεις κάτι σε αυτό; Φυσικά και όχι. Μη σου πω ότι μόλις αναβίωσες στιγμές όπου έχεις φλερτάρει και σε κυρίευσε μεμιάς ένας ηλεκτρισμός! Είδες πόσο σου φτιάχνει την διάθεση;(!)

Mα θα με ρωτήσεις:  “ Και που, πως να φλερτάρω;” ----> Bγες έξω είναι η μόνη απάντηση! Τώρα το πως, είμαι σίγουρη πως θα σου βγει αυθορμήτως.Είναι κάτι που δεν ξεχνιέται άλλωστε!

Δεν είσαι καλά ψυχολογικά, έχεις χωρίσει και δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου, είσαι πληγωμένη και θέλεις να ξεχαστείς, έχεις χάσει την αυτοπεποίθησή σου και για χίλια άλλα δύο προβλήματα μία είναι η λύση ---> Φλέρταρε! Είναι το καλύτερο αντίδοτο! Είναι διαπιστωμένο και από εσένα την ίδια!

Ακόμα και σε σχέση να βρίσκεσαι το να φλερτάρεις δεν είναι απαραίτητα κακό. Διότι ας μην κρυβόμαστε ---> Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες ωραία πρόσωπα και είναι αδύνατον και αφύσικο να μην μας αρέσει και κάποιος άλλος. Είμαστε αδύναμοι στο να ατισταθούμε στο ωραίο και δεν είναι κακό. Το να φλερτάρεις είναι και ένα είδος επιβεβαίωσης. Μένει εκεί και τέλος! Το θέμα είναι ότι σου φτιάχνει τη διάθεση και νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου! 

Τι δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού;