Όλα τα μυστικά για να κάνεις σεξ στο σπίτι των πεθερών σου

Τι γίνεται όταν τρίζει το κρεβάτι όπου κοιμάστε;
 Όλα τα μυστικά για να κάνεις σεξ στο σπίτι των πεθερών σου



Η ιστορία κλασσική. Για μια πιο οικονομική λύση φεύγετε το Σαββατοκύριακο στο χωριό του στο σπίτι των γονιών του. Μπορεί να είναι τέλεια όλα αλλά όταν σας έρθει η όρεξη για σεξ υπάρχει ένα πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα το έχω συναντήσει και εγώ φυσικά. Ευτυχώς επειδή οι ρυθμοί στο χωριό είναι πιο αργοί έχεις την δικαιολογία πως θα κοιμηθείς το μεσημέρι και να μείνετε λίγη ώρα μόνοι σας αντί να περιμένετε μέχρι το βράδυ. Όλα οκ μέχρι εκεί, βρήκαμε πως θα έχετε προσωπικό χώρο. Επειδή όμως είναι πολύ πιθανό να είναι το κρεβάτι παλιό και να τρίζει πρέπει να βρείτε άλλες λύσεις για να ξεδώσετε. Από προσωπική πείρα λοιπόν θα σου πω όλα τα μυστικά μου!

 

Στο πάτωμα: Η μία λύση είναι το πάτωμα. Βέβαια τώρα που ανοίγει ο καιρός δεν θα έχετε κάποιο πάπλωμα ή έστω το χαλί για να ξαπλώσετε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί το σεξ σε μια τόσο σκληρή επιφάνεια μπορεί να γίνει επώδυνο.

Στο κρεβάτι: Για να κάνεις σεξ στο κρεβάτι που τρίζει είναι λίγο δύσκολο. Βέβαια το ότι πρέπει να κρατηθείτε να μην βγάλετε ήχους μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό οπότε δεν χρειάζεστε περίεργες στάσεις για να φτάσετε σε οργασμό. Η καλύτερη στάση είναι πάντως το spooning. Να είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλευρό σας και εκείνος να είναι από πίσω σου. Έτσι θα είναι κοντά τα κεφάλια σας και θα μπορείτε να ακούσετε την ανάσα του άλλου. Σούπερ σέξι!

Αν προτιμάς όμως το doggy style προτίμησε να είσαι τελείως ξάπλα ενώ εκείνος είναι από πάνω σου. Έτσι οι κινήσεις σας δεν θα είναι έντονες αλλά και πάλι θα είναι λίγο πιο άγριο.