Σταμάτα να κλαις!Ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν σε βοηθούν να τον ξεχάσεις;

Θα σου πάρει χρόνο αλλά προχώρα!
Σταμάτα να κλαις!Ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν σε βοηθούν να τον ξεχάσεις;



Xώρισες από τον πολυαγαπημένο, “ιδανικό” σύντροφο. Αποχωρίστηκες από το άλλο σου μισό. Η καρδιά σου έσπασε σε χίλια μικρά κομμάτια και δεν μπορείς με τίποτα να το ξεπεράσεις..Νομίζω πως το κάναμε αρκετά μελό, όπως ακριβώς το έχεις κάνει και εσύ στο μυαλό σου! Μήπως , λέω μήπως είσαι λίγο υπερβολική; Μήπως έχει περάσει αρκετός καιρός και ήρθε επιτέλους εκείνη η ώρα που πρέπει να το ξεπεράσεις; Μήπως δεν έχεις αφήσει εσύ τον εαυτό σου να βγει από αυτή την επίπονη διαδικασία. Μήπως σου αρέσει να έχεις δράμα στη ζωή σου. Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει! 

Πρόσεξε γιατί έχεις αφήσει τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα καραδοκούν και έχουν πετύχει τον στόχο τους. Να είσαι down non stop!Γιατί; Τι σου λείπει κορίτσι μου; Είσαι μοναδική και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Η φωνή της λογικής σου μιλάει αυτή τη στιγμή μέσα από εμένα!

Μήπως έχεις χαθεί και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που δεν σε βοηθούν να τον ξεχάσεις; Γι΄αυτό γράφτηκε αυτό το άρθρο για να ξυπνήσεις!

1. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσο μπορείς να κλάψεις. Ο οργανισμός σου χτυπάει καμπανάκι και σε προειδοποιεί να σταματήσεις! Φυσικά και πρέπει στις αρχές ενός χωρισμού να κλάψεις, να κλάψεις, να κλάψεις.....να κλάψεις μέχρι να ξεσπάσεις! Αλλά οκ! Δεν υπάρχει λόγος να καταστρέφεις άλλο το μακιγιάζ σου για έναν άντρα που δεν ενδιαφέρεται για εσένα πια!
Δες το αλλιώς~> Σκέψου πόσο τυχερή είσαι που είσαι single ανάμεσα σε τόσους πειρασμούς!

2. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απομακρυνθείς από φίλους και γνωστούς! Επίσης μην κάνεις το λάθος και δεν αφεθείς σε κάτι καινούριο που θα έρθει αυθόρμητα στη ζωή σου επειδή φοβάσαι ότι θα πληγωθείς ξανά! Σκέψου πόσο κλισέ είναι! 
Μην απομακρυνθείς από τους φίλους σου γατί τους χρειάζεσαι όσο ποτέ!

3. Απόφυγε διακαώς τις συναισθηματικές ταινίες και τραγούδια που το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι “κατάθλιψη” και άπειρο κλάμα! Μην κάτσεις και δεις δηλαδή το “Notebook”...περιττό!

4. Σταμάτα να ελέγχεις κάθε λίγο και λιγάκι τις κινήσεις του στο facebook, twitter,instagram. Σε βλέπω! Σταμάτα ότι κάνεις και διάβασε: Δεν πρέπει να σε νοιάζει τι κάνει και γιατί! Έχετε χωρίσει. Δες τι θα κάνεις εσύ για να ξεχαστείς! 
Αν δεν μπορείς να το ελέγξεις όλο αυτό στην τελική κάνε τον block από παντού και τέλος. Προσπάθησε όμως να μην μπαίνεις από τις φίλες σου όμως!!!!

5. Να θέλεις να πάρεις εκδίκηση! Είσαι σαστισμένη και μπερδεμένη. Σου έρχονται ιδέες που δεν φαντάζεσαι! Σίγουρα αν ήσουν στα καλά σου θα γέλαγες αν τις άκουγε από κάποια άλλη. Μήπως να γελάσεις και με τον εαυτό σου; Είσαι εσύ τέτοιος άνθρωπος; Σκέψου πως ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξεις τα γεγονότα..το πολύ πολύ να τα κάνεις χειρότερα!

6. Να σου πω κάτι; Δεν έχεις το δικαίωμα να συνεχίζεις να πληγώνεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Αν το αφήνεις εσύ φαντάσου κάποιος άλλος πόσο μπορεί! Είσαι απίθανη, είσαι μοναδική, είσαι τέλεια είτε το πιστεύεις είτε όχι! Σταμάτα να εστιάζεις μόνο στο πως θα βρεις την αγάπη πάλι και εστίασε απλά στον εαυτό σου και τις ανάγκες του!

Μη αγχώνεσαι! Χαλάρωσε! Ένας χωρισμός,λένε, είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Σκέψου τι δύναμη έχει! Πάρε το χρόνο σου και προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά. Όλα χρειάζονται το κατάλληλο διάστημα για να ξεπεραστούν. Ωστόσο όμως βρες τη δύναμη έτσι ώστε να βρεις τρόπους να ξεχαστείς!

Στην τελική...φλέρταρε και λίγο!