Πώς να φτάσετε μαζί σε οργασμό!

Εδώ θα βρεις έναν μίνι οδηγό για να κάνεις σεξ αλα Hollywood
Πώς να φτάσετε μαζί σε οργασμό!



Αν παρατηρήσεις τις σκηνές σεξ σε Αμερικάνικες ρομαντικές κομεντί θα δεις που πάντα φτάνει το ζευγάρι μαζί σε οργασμό. Βέβαια εσένα πόσες φορές σου έχει συμβεί; Σίγουρα όχι κάθε φορά. Είναι κρίμα όμως να μην το ζούμε κάθε φορά, ειδικά όταν ο ένας είναι κοντά και θέλει λίγο ακόμα... (αλλά ο άλλος δεν κρατιέται με τίποτα). Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να μάθετε να ελέγχετε το σώμα σας!

Παρακάτω θα βρεις έναν μίνι οδηγό που θα σε βοηθήσει να συγχρονιστείς με τον σύντροφό σου.

● Μάθε τον εαυτό σου καλύτερα. Τι σου αρέσει; Τι σε ερεθίζει; Πώς φτάνεις σε οργασμό;

● Ανακάλυψε ποια στιγμή νιώθεις πως είσαι στην τελική ευθεία.

● Μίλησε με τον σύντροφό σου για το πως φτάνεις σε οργασμό. Πες του τι σου αρέσει και τι όχι και μάθε και εσύ τις δικές του προτιμήσεις.

● Κατεύθυνέ τον είτε λεκτικά είτε με την γλώσσα του σώματος σου για να καταλάβει εκείνος ότι κοντεύεις σε οργασμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και εκείνος να επιταχύνει ή να επιβραδύνει τις κινήσεις του για να φτάσετε μαζί.

Μερικές συμβουλές ακόμα:

Ένας άντρας έχει περισσότερο έλεγχο του οργασμού του μετά την πρώτη φορά. Αν δεν τα καταφέρατε λοιπόν με την πρώτη μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τη δεύτερη φορά.

Σφίξε τους μυς του πυελικού εδάφους για να δώσεις στον σύντροφό σου να καταλάβει πως φτάνεις σε οργασμό. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο ερεθίζεται και εκείνος οπότε δεν θα αργήσετε να τελειώσετε.

Αν τελειώνει εκείνος πριν από σένα ζήτησέ του να σου κάνει στοματικό έρωτα και λίγο πριν φτάσεις σε οργασμό να διεισδύσει μέσα σου. Είναι πολύ πιθανό τώρα να φτάσετε μαζί σε οργασμό.

 

Μήπως είναι καλύτερα να υποκριθείς τον οργασμό; Ή μήπως όχι; Δες εδώ τη γνώμη μας.