Οι συντάκτριες του #FollowMe απαντούν: Τι θα έκανες αν ήσουν για μία ημέρα άντρας

Στα περισσότερα συμφωνούμε πάντως!
Οι συντάκτριες του #FollowMe απαντούν: Τι θα έκανες αν ήσουν για μία ημέρα άντρας



Τα αγαπημένα μου θέματα είναι αυτά που απαντάμε εμείς οι συντάκτριες σε μία ερώτηση κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου. Όλα τα άλλα είναι πολύ μπλα μπλα για το τίποτα. Πόσα να γράψεις για το σεξ; Αν δεν το κάνεις, δεν πειραματιστείς μόνη σου τι συζήτηση μπορείς να κάνεις. Στις ερωτήσεις όμως η καθεμία λέει την άποψή της και έχει περισσότερη πλάκα γιατί είμαστε όλες πολύ διαφορετικές μεταξύ μας. Η σημερινή ερώτηση είναι λοιπόν “Τι θα έκανες αν ήσουν για μία ημέρα άντρας”.

Βάλια:

Καταρχάς δεν θα φτιαχνόμουν και θα άλλαζα το όνομά μου σε Έκτορα. Θα έφευγα όπως ξυπνούσα. Κατά δεύτερον θα φλέρταρα full. Θα την έπεφτα αβέρτα σε κορίτσια με καυτά σορτσάκια και μακριά μαλλιά. Σίγουρα με τον τρόπο, τη γοητεία και το χιούμορ μου θα "έριχνα" και μία και εν τέλει, θα έκανα ΣΕΞ! Μετά θα καβαλούσα τη μηχανή μου και θα έκανα βόλτες με τους φίλους μου. Life is easy when you are a boy!

Δανάη:

Υποθέτω ότι θα ξυπνούσα και θα ήμουν άντρας. Αυτό σημαίνει ότι θα είχα πρωινή στύση οπότε σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω την αυτοϊκανοποίηση! Δεν θα σταματούσα όμως εκεί, θα ήθελα να μάθω και πως νιώθουν όταν κάνουν σεξ οπότε θα έβγαινα στους δρόμους για να φλερτάρω με όλες τις ωραίες κοπέλες ώστε να καταλήξει κάποια στο κρεβάτι μου. Εντάξει μπορεί να μην μεγαλώνει η τρίχα σε μία μέρα αλλά θα μου άρεσε η αίσθηση ότι δεν χρειάζεται να ξυριστώ. Κατά τα άλλα θα πήγαινα να κάνω όλα τα επικίνδυνα αθλήματα και δραστηριότητες γιατί οι άντρες δεν φοβούνται τόσο εύκολα όσο οι γυναίκες. Τέλος θα άφηνα αέρια και θα ρευόμουν χωρίς ντροπή, χωρίς να σκέφτομαι ότι αυτά "δεν αρμόζουν" σε ένα κορίτσι.

Γιάννα:

Θα με έλεγαν Σεμπάστιαν σίγουρα! Επειδή θα είχα μία μέρα σαν άντρας θα το εκμεταλλευόμουν δεόντως! Θα ανακάλυπτα σπιθαμή προς σπιθαμή το σκεπτικό ενός άντρα για να μπορέσω να απλοποιήσω το δικό μου! Θα την έπεφτα full σε όποιο θηλυκό (με sexy καμπύλες) υπήρχε! Θα ήμουν χύμα, θα έκανα χαβαλέ χωρίς όρια!

Τόνια:

Αν για μια μέρα ήμουν άντρας (για μία μόνο, γιατί δεύτερη δεν νομίζω να άντεχα!), θα έκανα ότι κάνει ένας άντρας για να μπω στην όλη ψυχολογία του. Θα πήγαινα με τους φίλους μου να δω ένα ματς ποδοσφαίρου, θα τρώγαμε άπειρο junk food, θα παίζαμε psp, φυσικά δεν θα ξυριζόμουν και τέλος θα έκανα σωστό φλερτ και όχι το γνωστό καμάκι -πέσιμο που κάνουν οι υπόλοιποι. Μμμ...τώρα που το σκέφτομαι ούτε αυτή τη μια μέρα θέλω! Καλύτερα Τόνια παρά Αντώνης!!!

Κωνσταντίνα:

Άντρες! Το ισχυρό φύλο. Η κολώνα του σπιτιού. Ο αρχηγός, ο leader... Αν γινόμουν άντρας για μια μέρα, θα έκραζα και θα μούντζωνα τις γυναίκες οδηγούς στον δρόμο (ορισμένων το ζητάει ο οργανισμός τους), θα έβριζα σαν νταλικέρης (και κανένας δεν θα με κατέκρινε), θα έκανα καμάκι σε ό,τι υπήρχε (ω ναι), δεν θα έκανα αποτρίχωση (φτου ξελευτερία), θα καταλάβαινα επιτέλους τι είναι το Pick and Roll στο μπάσκετ, θα κυκλοφορούσα στο δρόμο άνετα χωρίς να με κοιτά ο κάθε λιγούρης, θα έκανα τσαμπουκά στο δρόμο και θα έπαιζα ξύλο και γενικά θα έκανα το κέφι μου...

Φανή:

Αν ήμουν άνδρας για μια μέρα (που δεν θα ήθελα να είμαι) θα έκανα πολλά επικίνδυνα σπορ, θα φλέρταρα πολλές γυναίκες, θα περνούσα από μια έκθεση αυτοκινήτων, θα έβαζα γκολ ξανά και ξανά, θα άλλαζα τις λάμπες στο σπίτι, θα έδινα όχι δύο -αλλά τρία- φιλιά στη μητέρα μου, θα ήμουν ειλικρινής και ευθύς. Το τελευταίο για να κάνω τη διαφορά...

Νάνσυ:

Για αρχή, αν ήμουν άντρας θα έπρεπε να είμαι παίδαρος για να υλοποιήσω το project μου. Σαν κούκλος και μοιραίος άντρας που θα ήμουν λοιπόν, θα έκανα γλυκό έρωτα με όλα εκείνα τα κορίτσια που τα έχουν όλα αλλά χρειάζονται λίγο boost στην αυτοπεποίθησή τους. Μια μικρή ώθηση για να αναδείξουν τον υπέροχο εαυτό τους. Πιστεύω ο κόσμος θα ήταν λίγο καλύτερος μετά από αυτό.