Sex στη θάλασσα: Do or Don' t?

Να το βγάλεις το μπικίνι ή να μην το βγάλεις;
Sex στη θάλασσα: Do or Don' t?



Όλοι λένε ότι το sex στη θάλασσα είναι στην to-do list των πραγμάτων που πρέπει να δοκιμάσουμε στο sex. Ισχύει όμως ότι εγκυμονεί κινδύνους ή όχι;

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό. Στη θάλασσα, ή σε κάποια λίμνη ή ποτάμι, υπάρχουν πάρα πολλά βακτήρια εντός του νερού. Κάνοντας sex εκεί, αυξάνεις τις πιθανότητες να εισχωρήσει κάποιο στον κόλπο σου, προκαλώντας μολύνσεις. Αν από την άλλη, βρίσκεστε σε πισίνα, και πάλι κρύβονται κίνδυνοι, καθώς το νερό της περιλαμβάνει αρκετά χημικά, με αποτέλεσμα να διαταράσσει το pH της ευαίσθητης περιοχής σου.

Ένα ακόμα ρίσκο που παίρνεις είναι αυτό της εγκυμοσύνης. Οι περισσότεροι θεωρούν (χωρίς πραγματικά να γνωρίζουν), ότι αν εκσπερματίσουν εντός του κόλπου σου, όσο κάνετε sex στη θάλασσα, δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνεις έγκυος. Μέγας μύθος. Φυσικά και μπορείς, καθώς το νερό δεν επηρεάζει κάπου αυτή τη διαδικασία.

Τώρα σε ότι αφορά το ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να "κολλήσετε" μεταξύ σας, κατά τη διάρκεια της "υδάτινης" συνεύρεσής σας, δες την απάντηση εδώ.