Μην σπαταλάς άλλο τον χρόνο σου! Απλά δεν σε γουστάρει

Ποια είναι τα σημάδια;
Μην σπαταλάς άλλο τον χρόνο σου! Απλά δεν σε γουστάρει



Η αλήθεια είναι πως ένας άντρας για να σε μαγέψει αρκεί απλά να σου χαρίσει ένα χαμόγελο ή να σου ρίξει ένα βλέμμα ή ακόμα και να σου κλείσει το μάτι. Αυτές οι απλές κινήσεις είναι ικανές να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου και να σκέφτεσαι αυτό το ποθητό αγόρι!

Όμως εδώ θέλω την προσοχή σου ~> Εσύ τον είδες, σου έκανε το κλίκ και ξετρελάθηκες μαζί του. Αυτός; Έχεις ερωτική ανταπόκριση ή το ενδιαφέρον είναι ολοφάνερα μόνο από τη δική σου πλευρά;

Δες λοιπόν ποια είναι τα σημάδια ότι απλά δεν σε γουστάρει για να μην χάνεις το χρόνο σου! Γιατί αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο τότε ένα έχω να σου πω...NEXT!

Αδιαμφισβήτητα ο Νο1 λόγος για να διαπιστώσεις ότι σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου είναι αν σου έχει ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Εάν τον έχεις γνωρίσει λίγες μόνο ημέρες τότε εντάξει κάνε δώσε του λίγο χρόνο. Επίσης είναι σημαντικό το τι σας συνδέει. Έχετε κοινούς φίλους; Μπορεί να σε βρει από κάπου; Αν ναι τότε περίμενε να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Αν δεν κάνει άμεσα κάτι, μην περιμένεις...πάμε για άλλα!

Αν αυτός που σε ενδιαφέρει έχει επαφές με την πρώην του είναι λογικό! Όμως αν έχεις παρατηρήσει ότι έχει πιο άμεση επαφή και γενικότερα ότι δεν έχει ξεκόψει ακόμη τότε μην μπλέξεις σε μια τέτοια μπερδεμένη κατάσταση που η μόνη ριγμένη θα καταλήξεις να είσαι εσύ.

Έχεις ένα αίσθημα ότι δεν σε γουστάρει γι' αυτό που είσαι. Aναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία αλλά δεν ανταποκρίνεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν του αρέσει αυτό που είσαι. Θέλεις έναν τέτοιο τύπο; Δεν νομίζω! Ε; Μην το σκέφτεσαι καν. Προχώρα στον επόμενο!

Εάν όταν βρίσκεστε μαζί στον ίδιο χώρο δεν νιώθεις άνετα και δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει ~> τον θέλεις πάρα πολύ και έχεις άγχος οπότε και είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Αλλά αν το ένστικτό σου δεν σε αφήνεις να ανοιχτείς μαζί του τότε ακολούθα το και άφησέ τον!

Ζήλια ~> Αυτό το αίσθημα έχει κυριεύσει κάθε κύτταρο του οργανισμού σου και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Κάθε κίνηση που κάνει την περνάς από εξονυχιστικό έλεγχο, φτιάχνεις σενάρια και γενικά δεν έχεις καμία ηρεμία. ΚΑΤ! Είσαι ακόμα στην αρχή. Αν γίνονται αυτά από τώρα τι θα γίνει μετά; Δεν κάνει σίγουρα αυτή η κατάσταση για την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη. Γιατί να μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία που το μόνο που σου προσφέρει είναι ανασφάλεια. 

Δεν ξέρεις πολλά πράγματα γι' αυτόν ~> Αν βγαίνετε έξω και καταλήγετε να μιλάς μόνο εσύ για τον εαυτό σου, για τις εμπειρίες σου και ότι άλλο σου έρθει στο μυαλό, και αυτός απλά σε κοιτάει τότε κάτι δεν πάει καλά. Κανονικά αν ενδιαφερόταν για εσένα θα έπρεπε να είχε όρεξη για κουβέντα, να σου μιλήσει για τον εαυτό του έτσι ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Τα συμπεράσματα δικά σου!

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για εσένα πραγματικά τότε θα κάνει τα πάντα για να νιώθεις ξεχωριστή. Θα έχει την όρεξη να μάθει τα πάντα για εσένα και θα σου δείχνει το ενδιαφέρον του με όλους τους τρόπους. Αν εσύ παίρνεις τα vibes ότι κάτι δεν πάει καλά και η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι όπως θα ήθελες πραγματικά τότε ξανασκέψου το!

Μόλις διάβασες το άρθρο! Πως νιώθεις; Λίγο θυμωμένη, λίγο απογοητευμένη; Τότε έχεις πάρει όλα τα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι δεν είναι για εσένα. Δεν είναι μάλλον γραφτό να είστε μαζί (πιο μελό η εκδοχή αυτή)! Γι΄αυτό πες απλά στον εαυτό σου...NEXT; 

Δες τι πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις για να μην μείνεις πάλι μόνη!