Μόλις χώρισες; Καλά έκανες!

Καταρχάς κοίτα έξω από το παράθυρό σου.
Μόλις χώρισες; Καλά έκανες!"Δεν ακούς καλό νέο. Όσοι ξέρω χωρίζουν", μου έλεγε το περασμένο Σάββατο η Έλενα. True story φιλενάδα μου. Όλοι. Όπως θα έλεγε κι ο Θοδωράκος μου Έχει "πέσει" χωρισμός. Κάλλιο τώρα, παρά από Σεπτέμβρη θα πω εγώ.

Γιατί τώρα είναι καλοκαίρι. Ο ήλιος καίει, τα κορμιά μαυρίζουν, η διάθεση ανεβαίνει, η Sol κατεβαίνει, τα σορτσάκια κονταίνουν, οι πουκαμίσες μακραίνουν, τα μπαράκια γεμίζουν, τα σπίτια αδειάζουν. 

Γιατί οι φίλοι σου είναι έξαλλοι. Θέλουν τσάρκες στο Κέντρο, ξενύχτι μέχρι πρωίας, οργανώνουν από τώρα και τη ρανίδα της άδειάς τους, γιατί είσαι το πληγωμένο πουλί της παρέας και όλοι σε αγαπάνε.

Γιατί οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν παίζονται. Η εφημερότητά τους, τους καθιστά διαγαλαξιακούς.

Μα πάνω από όλα γιατί δεν πήγαινε άλλο. Γιατί δεν άξιζες ένα καλοκαίρι τόσο μαύρο, όσο ο χειμώνας σου. Το καλοκαίρι έχει χρώματα κι αρώματα και μυρώδιες και θάλασσα κι ακρογιαλιές και τόπι και χαμόγελα. 

Summer time and the living is easy.

YΓ: Αν πάλι νομίζεις ότι αυτό που άφησες πίσω σου δεν έχει τελειώσει, απλώς call him. Στη ζέστη όλα επιτρέπονται.   

Και μιας και θα καταναλώσεις όσο μπορείς, όπως κάθε φρεσκοχωρισμένη γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δες εδώ ποια μαγιό πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στην to-buy list σου.