Το μυστικό για καλό σεξ: Η δική σου ερωτική αύρα

Μάθε πως να την αποπνέεις και εσύ.
Το μυστικό για καλό σεξ: Η δική σου ερωτική αύρα



Δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο σώμα για να μείνεις αξέχαστη στο κρεβάτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αποπνέεις μια ερωτική αύρα. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να ζητάς αυτά που θέλεις. Σε μπερδέψαμε και δεν ξέρεις τι ακριβώς πάει να πει αυτό; Διάβασε παρακάτω πώς θα αποκτήσεις και εσύ ερωτική αύρα.

 

● Πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθεις να κινείσαι με χάρη και να κοιτάς πονηρά. Ψάξε στο διαδίκτυο για γυναίκες που αποπνέουν σεξουαλικότητα και προσπάθησε να κάνεις πρακτική στον καθρέφτη.

● Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να ζήτα αυτά που θέλεις. Μιλήστε για το τι σας αρέσει είτε την ώρα που κάνετε σεξ με χαμηλωμένη τη φωνή είτε κάποια άλλη στιγμή κανονικά.

● Φτιάξε ατμόσφαιρα. Βάλε κεράκια, βάλε την μουσική που σας βάζει σε διάθεση με αποτέλεσμα να μπαίνεις αυτόματα στον ρόλο μιας femme fatale.

● Επειδή στους άντρες αρέσουν τα παιχνιδάκια στείλε' του ένα πονηρό μήνυμα ή μια φωτογραφία από ένα γυμνό σημείο του σώματός σου (πάντα χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις).

● Τα πιο ερωτικά σημεία του σώματός σου είναι τα χέρια και ακόμα καλύτερα το στόμα. Γι' αυτό χρησιμοποίησε αυτά για να τον ικανοποιήσεις.

● Δημιούργησε ερωτικές εικόνες. Σκέψου όλες τις ταινίες πορνό που έχεις δει, όλες τις κοπέλες σε video clip τραγουδιστών και όλα τα βίντεο καμπάνιες από τα αγγελάκια της Victoria Secret και αντέγραψε τις.

● Άλλαξε ρυθμό όταν κάνετε σεξ και κοίταξε τον στα μάτια την ώρα που το απολαμβάνεις.

● Για αλλαγή βοήθησε τον φίλο σου την ώρα που είναι εκείνος μέσα σου χαϊδεύοντας τον εαυτό σου. Θα το απολαύσετε και οι δύο!