Βρήκες νέο ταίρι! Είναι πραγματικά αυτός που θέλεις;

Αξίζει ή είναι απλά μια ακόμη λάθος επιλογή;
Βρήκες νέο ταίρι! Είναι πραγματικά αυτός που θέλεις;



Βρήκες νέο ταίρι! Μη μου πεις είναι έρωτας με την πρώτη ματιά ή κάτι κουλό συνέβη μετάξυ σας και γνωριστήκατε, που δεν σου έχει ξανασυμβεί!  Είσαι τόσο ενθουσιασμένη που σχεδόν έχεις "θολώσει" και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο. Ότι και αν πει, ότι και αν κάνει το βρίσκεις γλυκούλι και ενδιαφέρον! Όλα μοιάζουν ιδανικά και καμία ένταση δεν έχει υπάρξει (προς το παρόν) ανάμεσά σας! Χιλιάδες selfie έχουν καταφέρει να απαθανατίσουν τους μορφασμούς του έρωτα και της αγάπης σας! Είναι αυτή η φάση του ενθουσιασμού που όλα τα ζευγάρια πιάνει στην αρχή! Έχει τύχει να ακούσεις όμως και περιπτώσεις που πάνω στα μέλια γίνεται κάτι και ξαφνικά όλο αυτό παύει να υπάρχει πια έτσι απλά, και κάποιος από τους δύο μένει με τις selfie στο χέρι; Ίσως αυτό να συμβαίνει όταν η φάση του ενθουσιασμού φεύγει και την διαδέχεται μια άλλη φάση αυτή του "δεν θέλω κάτι παραπάνω"! Και τι γίνεται όταν είσαι στο άλλο άκρο, αυτό που θέλει κάτι πιο βαθύ και μακροχρόνιο; 

Εδώ λοιπόν είναι που έρχεται η στιγμή της αλήθειας --->  ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:  Είναι πραγματικά αυτό που ζητάς από τη ζωή σου; Αξίζει αυτός ο άνθρωπος, που είναι δίπλα σου αυτή τη στιγμή, την ενέργειά σου, την καλοσύνη σου, την αγάπη σου; Ή με την πρώτη δυσκολία θα την κάνει λες και δεν έγινε τίποτα; Πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να μην την πατήσεις για μια ακόμα φορά! 
Φυσικά και σε μια κατάσταση τρέλας και ανυπέρβλητου έρωτα θα αφεθείς αλλά δεν είσαι και 20 χρονών όπου δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Γι΄αυτό εξέτασε τα δεδομένα σου και κάνε τα κουμάντα σου! 
Αυτό που πρέπει να παρατηρήσεις από την αρχή είναι: 
- αν στη σχέση σου ότι δίνεις παίρνεις! 
- έχετε επικοινωνία; 
- ο τρόπος που σου δείχνει την αγάπη του (είναι διαχυτικός; κοιτάζει δεξιά , αριστερά;)
- ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει όταν είστε έξω
- ο τρόπος ζωής του (σε εκφράζει;)

Καλά όλα τα παραπάνω! Η ουσία είναι μία ---> Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να σε κάνει ευτυχισμένη; Μπορεί να υπερβεί τα θέλω του και να εστιάσει στα δικά σου; Μπορεί να σε θαυμάζει γι΄αυτό που είσαι και να μην θέλει να σε αλλάξει; Όλα αυτά τα μπορεί, αν γίνονται πράξη τότε είσαι σε σωστό δρόμο!

Μπορεί ένας άντρας να εκπαιδευτεί;