Πράγματα που εκνευρίζουν τους άντρες και δεν στο λένε

Αλλά θα ήθελαν να το ξέρεις...
Πράγματα που εκνευρίζουν τους άντρες και δεν στο λένεΤο αγόρι σου θα εκτιμήσει σίγουρα κάθε προσπάθεια που κάνεις στο κρεβάτι για να εμπλουτίσετε περισσότερο τη σεξουαλική σας ζωή. Γι' αυτό τις περισσότερες φορές δε σου λέει ότι κάποια πράγματα που κάνεις τον ενοχλούν και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα τα προσπερνούσε. Δες ποια είναι αυτά που σιχαίνονται περισσότερο ώστε να μην τα επαναλάβεις:

1. Διάβασες ότι στους άντρες αρέσει το dirty talking κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν όμως δε συνηθίζεις να μιλάς πρόστυχα την ώρα της ερωτικής πράξης και ξαφνικά αρχίσεις να ξεφουρνίζεις όλα αυτά τα περίεργα λόγια που πιστεύεις ότι θα τον ερεθίσουν, πιθανόν να αποτύχει εντελώς η προσπάθεια. Μάλλον θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση και δε θα σε αναγνωρίζει. Αν είσαι kinky στο σεξ έτσι κι αλλιώς, τότε ναι! Το έχεις και θα το λατρέψει!

2. Κάτι που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις είναι οι πιπιλιές. Ειδικά στο λαιμό του και σε μέρη που φαίνονται. Στους περισσότερους άνδρες δεν αρέσει αυτό. Ενώ του αρέσει το φιλί στο λαιμό, του το χαλάς αν αρχίζεις να ρουφάς δυνατά, γιατί σκέφτεται το σημάδι.

3. Το χαστούκι στα οπίσθιά του πάνω στην ερωτική σας πράξη, είναι ωραίο μόνο όταν μπορείς να το υποστηρίξεις με τη συνολική πιο wild παρουσία σου στο σεξ. Αν δεν το έχεις, του φαίνεται τόσο αστείο!

4. Αν επίσης θέλεις να ακουμπήσεις περισσότερο τα οπίσθιά του, μην το κάνεις αν δεν το συζητήσεις μαζί του. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δε θέλουν τα δάχτυλά σου σε εκείνη την περιοχή. Ακόμα κι αν του αρέσει, μπορεί να μη νιώσει άνετα αν δεν τον προειδοποιήσεις.

5. Τέλος, οι άντρες σιχαίνονται το πολύ σάλιο στο αυτί τους. Ψιθύριζέ τους όσο θες, το λατρεύουν! Αλλά κράτα τη γλώσσα σου για αλλού.