Θέλεις να σε θέλουν; Οι συνήθειες σου που πρέπει να κόψεις τώρα

Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θέλεις να σε θέλουν; Οι συνήθειες σου που πρέπει να κόψεις τώραΤο βασικό θέμα συζήτησης με τις φίλες σου τον τελευταίο καιρό, είναι ότι βαρέθηκες να είσαι μόνη σου κι ότι πια δεν νιώθεις επιθυμητή από κανέναν. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί σε αυτό να φέρεις και εσύ ευθύνη;

Ασχολείσαι υπερβολικά με το κινητό σου
Είσαι στο bar κι αντί να να κοιτάζεις κόσμο και να μιλάς με το διπλανό σου είσαι αγκαλιά με το κινητό και μιλάς με τους φίλους σου που είναι σπίτι τους. Ακόμα και να αρέσεις σε κάποιο, τον έχεις ξενερώσει ήδη.

Υποτιμάς τον εαυτό σου
Και σου φαίνεται. "Σιγά μην αρέσω εγώ σε αυτόν!". Why not είναι η απάντηση.

Είσαι επικριτική
"Μα κοίτα με τι γελάει. Πολύ χαρούμενος για τα γούστα μου". Αν Θεωρείς ότι ο ρόλος σου είναι να κριτικάρεις non stop τη συμπεριφορά των άλλων, συγχαρητήρια! Μόλις έγινες η πιο ξινή της παρέας.

Αντίδραση στην αντίδραση
Επικοινωνία δεν σημαίνει επίθεση, ούτε ένδειξη ισχύος. Σταμάτα να ακούς για να απαντήσεις και άκου για να σχετιστείς. Έχει μεγάλη διαφορά.

Είσαι απαιτητική αλλά δεν είσαι τέλεια
"Κοίτα, ο ένας του κυνόδοντας είναι πιο μακρύς από τον άλλον". Κι εσένα η μύτη σου είναι στραβή και τα μαλλιά σου έχουν ψαλίδα και τα οπίσθιά σου κυτταρίτιδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να σε απορρίψει, γιατί έχεις άλλα πόσα υπέροχα κομμάτια.

 Δες εδώ ποιες καθημερινές σου συνήθειες πρέπει να κόψεις τώρα, για να μην μετανιώσεις αργότερα.